حمله پهپادی یمن به اسرائیل مصر از عملکرد خود در قبال فاجعه غزه دفاع کرد آمریکا پسر علی شمخانی و ۱۱۴ نهاد و فرد دیگر را تحریم کرد ایران خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شد ذوالقدر در دیدار با خانواده سرلشکر شهید «محمد کاظمی»: ملت ایران پیروز جنگ تحمیلی اخیر شد رئیس مجلس پاکستان با قالیباف دیدار کرد شیخ نعیم قاسم: رژیم صهیونیستی جنایات جنگی بزرگی در نوار غزه مرتکب می‌شود تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی آغاز فوران آتشفشان «کلوچفسکایا» پس از زلزله امروز در «کامچاتکا» مقامات سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو دیدار کردند واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور به اعلام جرم دادستانی علیه طراح کاریکاتور توهین آمیز عصبانیت رئیس کنست از اقدام قالیباف در اجلاس ژنو آمار تازه شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه (۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد تاکید وزارت خارجه روسیه بر امکان توافق در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران دبیر شورای نگهبان: باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت ۴۶۰۰ فروند کشتی از ۸ شرکت در دام عملیات‌های انصارالله یمن نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند پزشکیان در هیئت دولت: چاره مشکل کم آبی، تعطیل کردن نیست واکنش سفارت ایران به ادعای دریا صفایی، عضو ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مهاجرانی: تاکنون هیچ شکایتی از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای از سوی رئیس جمهور انجام نشده است پیام حامیان فلسطین به اجلاس سازمان ملل: اسرائیل را تحریم کنید سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد رسوایی اخلاقی کار دست سفیر اسرائیل در امارات داد
سرخط خبرها

رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌‌آبی را در ۲۰ کشور با دانش ایرانی اجرایی می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۲۳۹۲۰
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌‌آبی را در ۲۰ کشور با دانش ایرانی اجرایی می‌کنیم
رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی با توانمندی فنی و مهندسی که از آن برخوردار است، در بیش از ۲۰ کشور جهان طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ برق‌آبی را اجرایی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی در مراسم افتتاح پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» که شاهکار مهندسان ایرانی در دل سریلانکاست، گفت: اجابت دعوت رئیس‌جمهور محترم سریلانکا و حضور در این کشور برای بهره‌برداری از نماد دوستی دو کشور برای من افتخارآمیز است. آنچه از طرح بزرگ و چندمنظوره سریلانکا مهم‌تر است، تحقق اراده دو کشور و دو ملت است که می‌خواهند رفاه و آسایش و بهترزیستن را برای خود رقم بزنند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تأمین مالی پروژه از سوی کشور سریلانکا، و نیروی فنی و مهندسی از سوی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، اظهار کرد: پیگیری این پروژه از سوی کشور دوست، سریلانکا بود و انتقال علم و دانش ایرانی به سرزمین سریلانکا صورت گرفت.

وی ادامه داد: سد و طرح بزرگ اومااویا گرچه امروز به عنوان ابرپروژه بهره‌برداری می‌شود ولی آنچه مهم‌تر است هم‌بستگی، همدلی و همراهی دو کشور و ملت در آسیاست.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی با توانمندی فنی و مهندسی که از آن برخوردار است، در بیش از ۲۰ کشور جهان طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ برق‌آبی را اجرایی می‌کند. 

رئیسی ادامه داد: مغرب‌زمین می‌خواست القا کند که فقط دانش و تکنولوژی در اختیار آن‌هاست، ولی دستان توانای متخصصان و دانشمندان ایرانی امروز نه‌فقط در ایران بلکه در سراسر قاره آسیا و در کشور‌های منطقه کار‌های بزرگی را رقم زده و درحال رقم‌زدن است.

وی با بیان اینکه ما با کشور‌های آسیایی و همسایه مستقل بنای توسعه مناسبات را داریم، گفت: ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشور آسیا و کشور هم‌سو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. 

وی تصریح کرد: دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم، اما ملت ما اراده کرد که پیشرفت کنیم. خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق پیدا کرد و دشمن ناکام ماند. 

وی خطاب به رئیس‌جمهور سریلانکا گفت: جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت کشور سریلانکا شریک شود و همه تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت مردان و زنان ایرانی است، با شما به اشتراک بگذارد. ما آمادگی داریم با صدور خدمات فنی و مهندسی ایران در پروژه‌های بزرگ سریلانکا، در پیشرفت کشور سریلانکا شرکت کنیم.

رئیسی تصریح کرد: با کشور‌های آسیایی و کشور‌های همسایه و کشور‌های مستقل بنای توسعه مناسبات داریم و ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشور‌های آسیایی همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند.

وی ادامه داد: من به صاحبان ادیان مختلف که در جلسه حضور دارند، مسلمانان، هندو‌ها و همه صاحبان ادیان و جوانان سریلانکایی می‌گویم شما می‌توانید با اتکای به خداوند و با اعتماد به نفس و داشته‌هایی که خداوند مرحمت کرده، راه پیشرفت را طی کنید.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: آنچه نظام سلطه به ملت‌ها القا می‌کند این است که شما بدون حضور، دانش و مشارکت ما نمی‌توانید؛ این حرف القای استعماری-استکباری است و نظام سلطه از نظر ما مردود است. بدون تردید رفاه حال مردم سریلانکا رفاه حال مردم ماست؛ زنده‌باد ایران، زنده‌باد سریلانکا.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->