کشف غار مغان در نزدیکی مشهد، میراث منوچهر مهران جدایی مدافع استقلال از جمع آبی‌ها + عکس ثبت‌نام دور جدید عمره از امروز (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش هزینه سفر عمره به میزان ۵۰ درصد رشد ۶۲ درصدی اعتبارات استانی عشایر خراسان رضوی | گامی بلند در توسعه زیرساخت‌ها آغاز اجرای ۱۶ پروژه عدالت آموزشی در بردسکن با حمایت شورای اسلامی خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: چهره شهر مشهد با نهضت آسفالت تغییر خواهد کرد پژمان‌فر: مشهد نیازمند اضافه‌شدن بیش از ۲ هزار اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی است قطعی‌های برق و کمبود آب، تولید کشاورزی شمال خراسان را یک‌سوم کاهش داده است حاجی‌بگلو: مشهد در حوزه آسفالت پیشتاز است افتتاح ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ ورود ۴۹ دستگاه ون جدید به سیستم حمل‌ونقل مشهد شهردار مشهد مقدس: نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد کلید خورد | رضایتمندی مردم اولویت کار ما است + فیلم پلیس راهور: ارائه گواهی سلامت روان برای دریافت گواهینامه الزامی نیست هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز خدمت‌رسانی پاکبانان مشهدی به زائران اربعین از فردا در نجف +عکس برگزاری مسابقات لیگ استانی دوچرخه‌سواری در بوستان کرامت مشهد خبرهای خوب شهردار مشهد برای مردم: رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی و بهره‌برداری از ۴۹ دستگاه تاکسی ون ایجاد شرایط ویژه در تامین مالی پروژه های شهری مشهد مقدس پکن: واشنگتن پشت ۶۰۰ حمله سایبری | آمریکا بزرگترین تهدید سایبری علیه کشور ماست یک نماینده مجلس: مهاجران افغانستانی به زودی با قطار به کشورشان بازمی‌گردند ۲۹ میلیون مترمکعب، نیاز آبی سالیانه فضای سبز مشهد | ۳۰ درصد آب بوستان‌ها از پساب تأمین می‌شود
سرخط خبرها

پیش‌ بهار در «خانه بهار»

  • کد خبر: ۲۲۵۰
  • ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
پیش‌ بهار در «خانه بهار»

زوزنی - یکم - چندی است اخبار متنوعی درباره ساخت المان ها و مجسمه های شهری در مشهد منتشر می شود و همه ما از اینکه چهره شهر نونوار می شود، خرسندیم. اینکه یک المان یا آرایه شهری به شهر اضافه می شود و -در حداقل ترین شکل ممکن- اسباب سلفی(خودعکس) گرفتن را فراهم می کند یا تبدیل می شود به یک هویت شهری، جای درنگ دارد. بیشتر از همه این ها اینکه یک المان یا مجسمه، برگرفته از هویت و میراث شهر ساخته شود، زیبنده است. با یک یادآوری ساده می‌شود دریافت کدامیک از تولیدات جشنواره بهاره شهر، با هر نامی که برگزار می‌شده است، در مشهد ماندگار و کدام مصرفی بوده است. قطعا آنهایی که پشتوانه ای از پژوهش و دغدغه را داشته‌اند به هویتی برای شهر مشهد بدل شدند و آنهایی هم که بی دغدغه فقط برای خوشایند مخاطب تولید شده‌اند دیری نپاییده که به ضایعات و نخاله ساختمانی تبدیل شدند.

دوم- به تازگی هنرمندان مشهدی و احتمالا هنرمندان کشور از انتشار فراخوان جشنواره «خانه بهار» باخبر شده اند. این موضوع را که فراخوان این جشنواره چند ماه زودتر از زمان همیشه اش منتشر شد، باید زیر ذره بین گذاشت و از آن به همین سادگی نگذشت. به گفته مسئولان برگزار کننده جشنواره خانه بهار، این پیش بهار خانه بهار به منظور فراهم آوردن فرصت کافی برای هنرمندانی است که قصد دارند در جشنواره شرکت کنند؛ فرصتی برای مطالعه، تحقیق، ایده پردازی و ساخت یک المان برپایه مولفه های هویتی شهر مشهد. در همه جشنواره های معتبر دنیا که بنیاد علمی هم دارند و به دنبال ایجاد مفهومی در جهان پیرامون خود برگزار می شوند، این شیوه متداول است که هنرمندان به تولید آثاری بپردازند که با اهداف جشنواره همخوانی دارد.

سوم- رویکرد مدیران فرهنگی شهر به فراهم کردن زمان کافی خلاصه نمی شود و آن ها قصد دارند در این مدت با برگزاری کارگاه های ایده پردازی و پرورش ایده با حضور مجریان در این حوزه به سمت تولید آثاری بادوام و ماندگار در شهر بروند؛ آثاری که نه فقط برای یک «نوروز» که سال های سال در شهر پابرجا باشد و به بخشی از هویت آن تبدیل شود. این رویه نشان از یک جهش و تغییر در برگزاری
جشنواره ای دارد که در دوازدهمین سال خود به بینش درستی رسیده است؛ اینکه نمی خواهد فقط یک جشنواره باشد که به داوری و قضاوت میان آثار راه یافته به دبیرخانه اش، بسنده کند. این جشنواره می خواهد یک جشنواره پویا باشد که هنرمندانش را به رشد می‌رساند. این جشنواره می خواهد یک انجمن علمی باشد برای همه آن هایی که دلشان برای هویت شهر مشهد می تپد. امید که چنین باشد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->