آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

۵ بیمارستان معین در مشهد به بیماران قلب و عروق و مغز و اعصاب خدمات ارائه می‌دهند

  • کد خبر: ۲۲۵۶۵
  • ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
۵ بیمارستان معین در مشهد به بیماران قلب و عروق و مغز و اعصاب خدمات ارائه می‌دهند
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد مبارزه با کرونا اظهار کرد: ۵ بیمارستان خصوصی مشهد به بیماران قلبی و مغزی با کد‌های ۲۴۷ و ۷۲۴ خدمات ویژه با تعرفه دولتی ارائه می‌دهند.

 به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شاپور بدیعی،  درخصوص فعالیت‌های حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امر مداوای بیماران غیرکرونایی، تأکید کرد: مراقبت از بیماران غیرکرونایی یکی از اصول بسیار مهم در سیستم درمانی و مراقبتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و با تأکید ویژه ریاست دانشگاه نباید کوچکترین خللی در امر درمان و مراقبت بیماران غیرکرونایی ایجاد شود و نباید به واسطه درگیری جمع کثیری از اعضای کادر درمانی بیمارستان‌ها در امر درمان بیماران کرونایی از سایر بیماران غفلت شود.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: با درگیرشدن بیمارستان امام رضا (ع) در بحث بیماران مبتلا به سندرم حاد تنفسی و یا مبتلا به کووید-۱۹ا و درگیرشدن بیمارستان قائم (عج) به عنوان پشتیبان آن و به‌جهت آنکه خللی در امر درمان بیماران غیرکرونایی به‌وجود نیاید از همکاری بیمارستان‌های خصوصی در امر درمان این نوع بیماران با هزینه دولتی برخوردار شدیم و جا دارد که در اینجا تشکری ویژه‌ای از مسئولان کلیه مراکز درمانی خصوصی که در این حوزه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری کردند داشته باشیم.

 

دکتر بدیعی با بیان اینکه ۵ بیمارستان خصوصی مشهد به بیماران قلبی و مغزی با کد‌های ۲۴۷ و ۷۲۴ خدمات ویژه با تعرفه دولتی ارائه می‌دهند، گفت: تاکنون ۴ بیمارستان خصوصی جوادالائمه (ع)، امام زمان (عج)، موسی بن جعفر (ع) و مهر حضرت عباس (ع) آمادگی خود را جهت خدمت‌رسانی به بیماران قلبی که با کد ۲۴۷ مشخص شده‌اند اعلام کرده اند و همکاری صورت گرفته دیگر توسط مسئولان سلامت آستان قدس رضوی در جهت اختصاص بیمارستان رضوی به بیماران مغز و اعصاب با کد ۷۲۴ بود که از این بابت از تمامی مدیران این مراکز درمانی قدردانی می‌کنیم.

 

وی اضافه کرد: بیمارانی که از طریق اورژانس ۱۱۵ به این ۵ مرکز درمانی خصوصی که در بحث بیماران قلب و عروق و مغز و اعصاب همکاری دارند منتقل شوند شامل تعرفه دولتی می‌شوند، اما اگر به‌صورت مستقیم مراجعه کنند از این حمایت برخوردار نمی‌شوند و اگر می‌خواهند تحت پوشش قرار بگیرند و کار انتقال بیمار به مرکز درمانی را هم خودشان انجام دهند باید به اورژانس بیمارستان قائم (عج) مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->