پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آغاز روند تدریجی افزایش دما از فردا تا روز‌های پایانی هفته چرا از کودکی هیچ خاطره‌ای به یاد نمی‌آوریم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین دستیابی ایران به فناوری کشت سلولی گیاهی برای تولید ترکیبات ضد سرطان آغاز عرضه بدون محدودیت شیرخشک در داروخانه‌های سراسر کشور (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دستاورد‌های کمیته امداد در ۴۶ سال خدمت باقی‌مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی در روزهای پیش‌ رو واریز می‌شود سرگذشت پسری معتاد که به‌همراه برادرانش، تمام شهرت و اعتبار پدر را نابود کرد دستگیری چند سارق و مال‌خر توسط پلیس مشهد | زندگی لاکچری زالو‌های شهری خودروی شوتی با ۴۴ میلیون تومان خلافی، در بوشهر توقیف شد ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟
سرخط خبرها
رئیس بسیج رسانه استان:

خراسان، موفق‌ترین روزهای مدیریت رسانه‌ای برای عبور از بحران را پشت سر گذاشت

  • کد خبر: ۲۲۶۲۱
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۳
خراسان،  موفق‌ترین روزهای مدیریت رسانه‌ای برای عبور از  بحران را پشت سر گذاشت
رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی با اعلام تلاش‌های موفق خبرنگاران در انعکاس اخبار کرونا از فعالیت چشمگیر رسانه‌های خراسان رضوی در اطلاع‌رسانی اخبار و گزارش‌ها در روزهای کرونایی تقدیر کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، عباس محمدیان گفت: اهالی رسانه در این استان مانند همیشه پیشرو در اطلاع‌رسانی صحیح، دقیق و به موقع در بحران بودند و خراسان رضوی موفق‌ترین روز‌های مدیریت رسانه‌ای و جریان‌سازی برای عبور از یک بحران را پشت سر گذاشت.
وی ادامه داد: امیدوارم با عبور از این روز‌ها جریان پرتلاش اطلاع‌رسانی در رسانه‌های این استان همچون گذشته ادامه یابد و مشکلاتی که برخی از خبرنگاران در بحران کرونا با آن روبرو هستند نیز تدبیر و برطرف شود.
وی یادآور شد: سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی با ایجاد کمپین رسانه‌ای از اولین روز شروع بحران کرونا هم‌افزایی خوبی بین مدیران روابط عمومی و رسانه‌ها ایجاد کرد و الگوی موفقی در کشور ارائه داد.
محمدیان اعلام کرد: به پاس قدردانی از زحمات خبرنگاران و عکاسانی که به صورت میدانی و ویژه‌ای اخبار مربوط به بحران کرونا را از طریق کمپین رسانه‌ای کرونا پوشش دادند تقدیر ویژه‌ای از ۲۲ نفر انجام می‌شود.
گفتنی است؛ اعتبار و زارع (تی وی پلاس)، وحید بیات وحبیب قاآنی (قدس)، لاله کوثری، مصطفی عباسی (شهرآرا)، سهامی و مومنیان (خبرگزاری فارس)، محدثه زارع (ایسنا)، مرجان فرهمند (همشهری)، سعید دیده‌بان (خبرنگار کاشمر)، علی طوسی (صدای مشهد)، رستم‌زاده (اخبار مشهد)، رحیمی عنبران، احسان فکور، پویان (صداو سیما)، وطن پور و صدقی (سایه)، محسن رضوی (اقتصاد آسیا)، ضیایی (روزنامه ایران)، نقندری (جنبش مطالبه)، حسام الدین (آوای قوچان) عکاسان و خبرنگارانی هستند که مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->