جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

تولد ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه مشهد

  • کد خبر: ۲۲۶۴۵۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
تولد ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه مشهد
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای سال گذشته تا‌کنون ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه متولد شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی با بیان اینکه در سال گذشته، تعداد ۹۸۵۹ مورد مأموریت موارد مرتبط با زنان و زایمان و مشکلات بارداری و اورژانس زنان و مشکلات حین بارداری و زنان انجام شده است، خاطر‌نشان کرد: در سال گذشته پرسنل اورژانس‌۱۱۵ علاوه بر خدمات‌رسانی و انتقال مادران باردار به مراکز درمانی، در حوزه کمک به تسهیل زایمان در مناطق روستایی و صعب‌العبور و جاده‌های استان موجب نجات مادران و نوزادان نقش مؤثری ایفا کردند.

وی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین عوامل مهم در اورژانس زنان و مادران باردار، مشاوره تلفنی توسط کارشناسان مامایی حاضر در مرکز دیسپچ بوده که موجب کاهش عوارض و مرگ‌و‌میر مادران بدحال شده است و موفقیت در این موضوع در حوزه عملیاتی و دیسپچ توانمند‌سازی و افزایش سطح علمی پرسنل با برگزاری منظم دوره‌های علمی و مهارتی و همچنین ارسال دستورالعمل‌های تخصصی و تحویل تجهیزات پزشکی مناسب محقق شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مأموریت‌های مرتبط با مادران باردار و تسهیل زایمان جزو مأموریت‌های ویژه اورژانس پیش‌بیمارستانی در کشور محسوب شده و پرسنل اورژانس توانسته‌اند با ارتقای مهارت‌های علمی و عملی خود نقش مهمی را در کاهش موارد مرگ‌و‌میر مادران باردار و نجات جان نوزادان ایفا کنند.

وی گفت: از ابتدای امسال، در بررسی مأموریت‌های فوریت‌های پزشکی که با تشخیص اولیه زنان و زایمان بوده است، تعداد ۱۲ نوزاد در آمبولانس اورژانس١١۵ و پیش از رسیدن به بیمارستان متولد شده‌اند و در مسیر ارتقای سلامت مادران، یکی از برنامه‌های مهم در سازمان اورژانس کشور آموزش خانم‌ها به عنوان تکنسین فوریت‌های پزشکی در مقطع کارشناسی و به‌کارگیری در تعدادی از پایگاه‌های اورژانس‌١١۵ است که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز جزو برنامه‌های مهم در سال جاری محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->