اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

آزمون شفاهی احراز صلاحیت اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۶۹۵۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
آزمون شفاهی احراز صلاحیت اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد
رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روان‌شناسی کشور گفت: از حدود ۱۸۰۰ عضو نظام روان‌شناسی استان برای حدود ۸۰۰ راه‌یافته به مرحله دوم، آزمون شفاهی اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان در خراسان رضوی برگزار شد.  
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محسن اصغری‌نکاح در نشست خبری که امروز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد‌، درباره نحوه دریافت پروانه تخصصی روان‌شناسان در استان تصریح کرد: به‌طورمعمول افرادی که در دانشگاه تحصیلات عالی را در حوزه روان‌شناسی و مشاوره انجام می‌دهند، برای اینکه وارد فعالیت‌های حرفه‌ای شوند، برای دریافت پروانه کار باید از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره‌ای مجوز دریافت کنند تا به نحوی صلاحیت‌سنجی شوند و اجازه نصب تابلوی فعالیت خدمات روان‌شناسی و مشاوره‌ای داشته باشند.

وی عنوان کرد: بر همین اساس مقرر شد برای احرازصلاحیت‌ها مرحله کتبی و مرحله دوم مصاحبه شفاهی از اعضای روان‌شناس صورت بگیرد. حدود ۱۸۰۰ نفر از خراسان رضوی در آزمون کتبی کشوری صلاحیت‌های حرفه‌ای شرکت کردند و حدود ۸۳۰ نفر در این آزمون پذیرفته شدند و به مرحله آزمون شفاهی راه یافتند. مصاحبه حضوری که صورت می‌گیرد روان‌شناس از نظر منش، پختگی و مهارت‌های حرفه‌ای مورد احراز قرار می‌گیرد که آیا برای بهبود بهداشت روان جامعه می‌توانند عملکرد موثری داشته باشند یا نه؟


رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روان‌شناسی کشور افزود: افرادی که به عنوان تیم مصاحبه، ارزیابی را انجام می‌دهند، به‌صورت فراگیر از تمامی دانشگاه‌ها و‌ موسسات آموزش عالی دعوت شده‌اند و درحال‌حاضر ۵۶ نفر از اعضای هیئت‌علمی و پیشکسوتان روان‌شناسی و مشاوره‌ای خراسان رضوی حضور دارند.

وی یادآور شد: اتفاق مثبت دیگری که افتاده این است که فرایند صدور پروانه تخصصی هم دیجیتال شده است. در گذشته این فرایند طولانی بود اما با توجه به تمرکززدایی و اختیارات استانی، این روال سرعت‌ بهتری داشته است. خراسان رضوی در همین راستا ببشترین حجم مصاحبه را داراست و بعد از تهران قرار دارد.



اصغری یادآور شد: بهداشت روان یکی از مسائل کلیدی‌بخش زندگی، خانوادگی و اجتماعی ماست، اگر این بهداشت روان در زندگی ما نمود داشته باشد، از بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی جلوگیری می‌کند. به طور معمول برای ۵۰ خانواده یک مشاور باید دردسترس باشد. در شهر مشهد ما فاصله زیادی از این عدد داریم و این حوزه نه تنها اشباع نشده است، بلکه خلا بسیار زیادی را هم دارد. تعداد افرادی که در کشور پروانه دارند، چیزی حدود ۲۰ هزار نفر است و به‌طورخوش‌بینانه ۱۵ درصد آن مربوط به استان خراسان رضوی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->