تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

آزمون شفاهی احراز صلاحیت اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۶۹۵۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
آزمون شفاهی احراز صلاحیت اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد
رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روان‌شناسی کشور گفت: از حدود ۱۸۰۰ عضو نظام روان‌شناسی استان برای حدود ۸۰۰ راه‌یافته به مرحله دوم، آزمون شفاهی اخذ پروانه تخصصی روان‌شناسان در خراسان رضوی برگزار شد.  
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محسن اصغری‌نکاح در نشست خبری که امروز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد‌، درباره نحوه دریافت پروانه تخصصی روان‌شناسان در استان تصریح کرد: به‌طورمعمول افرادی که در دانشگاه تحصیلات عالی را در حوزه روان‌شناسی و مشاوره انجام می‌دهند، برای اینکه وارد فعالیت‌های حرفه‌ای شوند، برای دریافت پروانه کار باید از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره‌ای مجوز دریافت کنند تا به نحوی صلاحیت‌سنجی شوند و اجازه نصب تابلوی فعالیت خدمات روان‌شناسی و مشاوره‌ای داشته باشند.

وی عنوان کرد: بر همین اساس مقرر شد برای احرازصلاحیت‌ها مرحله کتبی و مرحله دوم مصاحبه شفاهی از اعضای روان‌شناس صورت بگیرد. حدود ۱۸۰۰ نفر از خراسان رضوی در آزمون کتبی کشوری صلاحیت‌های حرفه‌ای شرکت کردند و حدود ۸۳۰ نفر در این آزمون پذیرفته شدند و به مرحله آزمون شفاهی راه یافتند. مصاحبه حضوری که صورت می‌گیرد روان‌شناس از نظر منش، پختگی و مهارت‌های حرفه‌ای مورد احراز قرار می‌گیرد که آیا برای بهبود بهداشت روان جامعه می‌توانند عملکرد موثری داشته باشند یا نه؟


رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روان‌شناسی کشور افزود: افرادی که به عنوان تیم مصاحبه، ارزیابی را انجام می‌دهند، به‌صورت فراگیر از تمامی دانشگاه‌ها و‌ موسسات آموزش عالی دعوت شده‌اند و درحال‌حاضر ۵۶ نفر از اعضای هیئت‌علمی و پیشکسوتان روان‌شناسی و مشاوره‌ای خراسان رضوی حضور دارند.

وی یادآور شد: اتفاق مثبت دیگری که افتاده این است که فرایند صدور پروانه تخصصی هم دیجیتال شده است. در گذشته این فرایند طولانی بود اما با توجه به تمرکززدایی و اختیارات استانی، این روال سرعت‌ بهتری داشته است. خراسان رضوی در همین راستا ببشترین حجم مصاحبه را داراست و بعد از تهران قرار دارد.



اصغری یادآور شد: بهداشت روان یکی از مسائل کلیدی‌بخش زندگی، خانوادگی و اجتماعی ماست، اگر این بهداشت روان در زندگی ما نمود داشته باشد، از بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی جلوگیری می‌کند. به طور معمول برای ۵۰ خانواده یک مشاور باید دردسترس باشد. در شهر مشهد ما فاصله زیادی از این عدد داریم و این حوزه نه تنها اشباع نشده است، بلکه خلا بسیار زیادی را هم دارد. تعداد افرادی که در کشور پروانه دارند، چیزی حدود ۲۰ هزار نفر است و به‌طورخوش‌بینانه ۱۵ درصد آن مربوط به استان خراسان رضوی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->