ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساخت ماسک ویژه ناشنوایان

  • کد خبر: ۲۲۷۴۱
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳
ساخت ماسک ویژه ناشنوایان
یک دانشجوی "دانشگاه کنتاکی شرقی" آمریکا اخیرا موفق به توسعه ماسکی برای افراد ناشنوا و کم شنوا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مدگجت، صدها شرکت در سراسر جهان در حال تولید ماسک هستند تا آن را هرچه سریع‌تر وارد بازار کنند تا افراد بتوانند از آن برای محافظت از خود در برابر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ استفاده  کنند. در حالی که ماسک می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات معلق در هوا به بینی و دهان کمک کند، اما یک نکته‌ای که در این میان وجود دارد این است که افراد هنگام صحبت کردن با یکدیگر اگر کلمه‌ای را متوجه نشوند نمی‌توانند به دهان فرد مقابل نگاه کنند و می‌بایست فرد مقابل بلندتر صحبت کند اما این موضوع برای افراد ناشنوا که باید به حرکت دهان دیگر افراد نیز توجه کنند در چنین روزهایی که همه به دلیل شیوع ویروس کرونا از ماسک استفاده می‌کنند، چگونه امکانپذیر است؟

 

افراد ناشنوا یا کم شنوا از نشانه‌های بصری برای درک و فهم سخن افراد استفاده می‌کنند برای همین موضوع "اشلی لارنس"(Ashley Lawrence) دانشجوی آمریکایی که به بررسی و مطالعه آموزش به افراد ناشنوا و کم شنوا می‌پردازد یک ماسک ساخته که قسمت دهان آن همانند دیگر ماسک‌های موجود در بازار نیست و افراد می‌توانند دهان طرف مقابل را به راحتی مشاهده کنند. این ماسک به پزشکان اجازه می‌دهد تا با بیمارانی که از آنها مراقبت می‌کنند، ارتباط مستقیمی برقرار کنند و دیگر زمان حرف زدن نیازی به بلند گفتن جملات نیست و افراد نیز هنگام شنیدن دچار خطا نمی‌شوند و با دیدن لبخند پزشکان نیز اضطراب آنها کمی کاهش می‌یابد.

 

اگرچه این ماسک برای کمک به افراد مبتلا به مشکلات شنوایی طراحی شده است، اما می‌تواند به حفظ ارتباط نزدیک‌تر بین بیماران و پزشکان در این زمان دشوار نیز کمک کند.

 

اشلی لارنس که این ماسک‌ را ساخته اظهار کرد، طی روزهای آینده ویدیویی در یوتیوب منتشر خواهد کرد و در آن نحوه ساخت این ماسک را توضیح خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->