ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س) ۵ تا ۱۰ درصد سهمیه حج کشور به ایثارگران اختصاص دارد | حج برای این قشر رایگان نیست حذف مالیات چادر مشکی و اجرای نصفه‌ونیمه یک مصوبه! توضیحات رئیس سازمان حج و زیارت درباره جزئیات حج تمتع ۱۴۰۵ خدا را، خدا نمی‌دانیم! «شفاعت» بالی برای پرواز تا قرب الهی | نگاهی به حکمت۶۳ نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت‌یزدی معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت
سرخط خبرها

کهکشان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۷۶۲۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
کهکشان رضوی
از ولادت حضرت معصومه (س) تا بزرگداشت شاهچراغ (ع) و بزرگداشت امامزادگان؛ همان ستارگان پر‌تعدادی که با ورود حضرت به ایران، کهکشان رضوی را شکل دادند و در هر گوشه‌ای از ایران مأمن و پناه مردم شدند تا فرهنگ حقیقت‌جو و عزت‌مدار شیعی را در میان ایرانیان تبلیغ و ترویج کنند و پایان دهه، یعنی میلاد خورشید. 

مشهد اگر مشهد شده است، به‌واسطه برکت حضور حضرت شمس‌الشموس (ع) در این دیار است و بگذارید فراتر بگویم که اگر امروز ایران، ایران شده است، به‌واسطه وجود نور هشتم امامت و ولایت است؛ البته که چنین‌ادعایی کار وسیع پژوهشگران است و اندیشمندان، اما خلاصه آنکه هجرت امام از مدینه به مرو و بعد شهادت در توس، بسیاری از شیعیان و خاندان اهل‌بیت (ع) را روانه ایران کرد و دل‌های مستعد ایرانیان برای شنیدن حق و همراهی با حق سبب شد در گذر زمان، ایران سرتاسر محبت به خاندان عصمت و طهارت شود.

از تشکیل حکومت‌های شیعی کوچک در گوشه‌کنار ایران تا رسمیت‌یافتن مذهب شیعه در کشور در دوران صفویه راه سخت و پرفراز‌و‌نشیبی بوده است؛ ولی اعتقادات شیعی با روحیه غیرتمند ایرانیان چنان آمیخته شد که با انقلاب اسلامی الگوی جدیدی از حضور دین در اجتماع به جهان ارائه شد و از انقلاب اسلامی تا‌به‌امروز این الگو در قالب محور مقاومت حالا مرز‌های جغرافیایی را هم پشت‌سر گذاشته است. 

امروز جوان مسلمان در هر جای جهان زیست کند، وقتی جنایات اسرائیل را می‌بیند و مظلومیت فلسطین را و میدان را بنگرد، تنهادولتی را که پشتیبان فلسطینیان می‌بیند، کشوری نخواهد بود جز ایران اسلامی و این همان روحیه‌ای است که در پیوند غیورمندی ایرانیان با حقیقت مذهب شیعه و محبت به امام‌معصومش متبلور شده است. 
ایرانیان چنین‌تحول و سرفرازی در جهان را مدیون امام هشتم هستند و بی‌جهت نبود که حضرت روح‌ا...، مشهد را پایتخت معنوی ایران اسلامی خطاب می‌کرد.

دهه کرامت خود پیوند‌دهنده همین مسیر پرنور است. از ولادت حضرت معصومه (س) تا بزرگداشت شاهچراغ (ع) و بزرگداشت امامزادگان؛ همان ستارگان پر‌تعدادی که با ورود حضرت به ایران، کهکشان رضوی را شکل دادند و در هر گوشه‌ای از ایران مأمن و پناه مردم شدند تا فرهنگ حقیقت‌جو و عزت‌مدار شیعی را در میان ایرانیان تبلیغ و ترویج کنند و پایان دهه، یعنی میلاد خورشید. 

حالا مشهد است و دل‌های میلیون‌ها ایرانی که متوجه نور خورشید هشتم است. دهه کرامت، دهه نور است و شادی. دهه شکر نعمت وجود امام هشتم است و برکاتش که بر ایران پایانی نیست و برکاتی که جهان نیز کم‌کم دارد آن را می‌چشد و می‌رسد آن روزی که با آمدن فرزندش، جهان پر از عدل و داد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->