سازمان ملل: ۱۰ هفته است، غذا، دارو، آب و چادر وارد غزه نشده است یمن فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: پشتوانه ژئوپلیتیک ایران، کشور را به زانو در نخواهد آورد+ فیلم ادعای ارتش صهیونیستی درباره تلاش برای ترور محمد السنوار ترامپ: می‌خواهم با ایران به توافق برسم تا دنیا جای امن‌تری شود یمن، قلب سرزمین‌های اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جولانی با ترامپ دیدار می‌کند عارف با پدر شهید آل‌هاشم دیدار کرد جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد
سرخط خبرها

درخواست سفیر انگلیس در سازمان ملل از انصارالله یمن

  • کد خبر: ۲۲۷۷۹۳
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
درخواست سفیر انگلیس در سازمان ملل از انصارالله یمن
سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل از انصارالله یمن خواست به حملاتش به کشتی‌های دریایی اسرائیلی و حامیان این رژیم در دریای سرخ پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، باربارا وودوارد سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در مورد یمن افزود: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که تنش‌ها را کاهش دهند و فضا را برای مذاکرات، تحت نقشه راه سازمان ملل حفظ کنند تا صلح و رفاه پایدار برای مردم یمن تضمین شود.

سفیر انگلیس در سازمان ملل سه نکته را در سخنانش بیان کرد و بدون اشاره به حملات مرگبار اسرائیل و تاثیر این امر بر تاثیر گروه‌های مقاومت در منطقه از جمله انصارالله افزود: اولین نکته در در مورد کشتیرانی است و انگلیس آخرین تهدیدات حوثی‌ها (انصارالله) برای گسترش حملات خود به کشتیرانی در منطقه اقیانوس هند و دریای مدیترانه را محکوم می‌کند.

او مدعی شد: «تشدید مداوم حملات دریایی امنیت و ثبات یمن را تضعیف می‌کند و وضعیت وخیم بشردوستانه را بدتر می‌کند. ما نمی‌توانیم یک توافق صلح پایدار را بدون یک محیط امنیتی مساعد تضمین کنیم. بنابراین، ما مجدداً از حوثی‌ها می‌خواهیم که به آزادی کشتیرانی احترام بگذارند و حملات بی‌پروا به کشتی‌های دریایی را متوقف کنند.»

سفیر انگلیس در سازمان ملل ادامه داد: نکته دوم افزایش ورود قابل توجه کشتی‌ها به بنادر تحت کنتر حوثی‌ها که بدون گزارش به نمایندگی سازمان ملل در یمن (UNVIM) است. از اکتبر ۲۰۲۳، تخلفات گزارش شده می‌تواند معادل ۵۰۰ است که کامیون‌های حامل مواد بازرسی نشده وارد حدیده شده اند. ما در مورد این موضوع صریح بوده‌ایم: یو ان وی ام مکانیزمی حیاتی برای محدود کردن عرضه سلاح‌های غیرقانونی به یمن است و از همه کشتی‌ها می‌خواهیم که بازرسی‌های لازم را رعایت کنند.

این دیپلمات ارشد انگلستان در سازمان ملل اضافه کرد: سوم، همانطور که از مارتین گریفیتس معاون دبیرکل سازمان ملل شنیدیم، یمن یکی از بدترین بحران‌های بشردوستانه و یکی از بزرگترین واکنش‌های بشردوستانه در جهان است. سازمان‌های امدادی قادر به دسترسی و کمک به افراد آسیب پذیر نیستند. ما از مقامات موقت می‌خواهیم تا برای امکان رساندن کمک‌ها بیشتر تلاش کنند.

سفیر انگلیس همچنین در تداوم ادعاهایش افزود: «حدود یک سال از بازداشت غیرقانونی اعضای جامعه بهایی توسط حوثی‌ها می‌گذرد. ما همچنان از حوثی‌ها می‌خواهیم که از آزادی مذهب یا عقیده حمایت کنند و بلافاصله و بدون قید و شرط بقیه بهائیان در بازداشت را آزاد کنند.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->