هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم
سرخط خبرها

آماده‌باش نیرو‌های خدمات شهری تا بازگشت کامل مشهد به شرایط عادی + فیلم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۸۸۰۱
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
آماده‌باش نیرو‌های خدمات شهری تا بازگشت کامل مشهد به شرایط عادی + فیلم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: تمام مجموعه شهرداری مشهد در حالت آماده باش قرار دارند و تا زمانی که شهر را به حالت عادی بازگردانیم در آماده باش قرار داریم.

مهدی یعقوبی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت مشهد پس از بارش شدید باران و تگرگ در مشهد گفت: تنها چندروز از سیل قبلی در مشهد گذشته و کماکان در حال لایه‌روبی و نظافت سطح شهر بودیم که باران شدید دومی در شهر مشهد شاهد بودیم. در یک بازه حدود ۲۰ دقیقه‌ای متوسط ۱۸ میلی‌متر متوسط بارندگی در مشهد بوده که در ارتفاعات این میزان خیلی بیشتر بوده است.

وی افزود: با توجه به اقدامات کنترلی که از قبل انجام شده بود و مسیر کانال‌ها بازگشایی شده بود، خداراشکر میزان مشکلات ما به حداقل رسید. با همراهی پلیس راهور مسیر‌ها را مسدود کردیم تا از ترافیک غیرضروری جلوگیری شود. همچنین از ورود خودرو‌ها به محل‌های حادثه جلوگیری کردیم.

تعداد بازدید : 482

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: کماکان در بولوار ناصری و نماز سیلاب از سمت ارتفاعات داشتیم که برخی از خودرو‌ها درگیر شدند، اما خداراشکر مسیر به سمت بولوار ناصری بازگشت و سیل از مسیل خود هدایت شد. در حال حاضر سیلاب میدان انقلاب تخلیه شده و نیرو‌های خدمات شهری مشغول لایروبی و تخلیه کامل مسیر هستند.

وی گفت: در حاشیه بولوار نماز و ارتفاعات بالاتر، کانالی برای جمع‌آوری آب‌های سطحی نداریم و راه، منطبق با توپوگرافی ساخته شده است. قطعا یکی از الزامات پیش‌رو برای چنین بارش‌هایی، باید مسیر جمع آوری آب‌های سطحی در ارتفاعات و کنارگذار نماز را در اولویت قرار دهند. اما با توجه به مدیریتی که شکل گرفت آب میدان انقلاب جمع آوری شد و سپس لایه‌روبی آن را آغاز می‌کنیم که تا چند ساعت آینده بتوانیم محور را بازگشایی کنیم.

یعقوبی خاطرنشان کرد: تمام مجموعه شهرداری مشهد در حالت آماده باش قرار دارند و تا زمانی که شهر را به حالت عادی بازگردانیم در آمادگی قرار داریم. تمام ماشین آلات پای کار هستند، قطعا همزمان با لایه روبی و جمع آوری آب، همکاران و پاکابانان، همزمان بالا دست کانال‌ها را بهسازی و نظافت می‌کنند تا بتوانیم بارندگی‌های پیش رو را مدیریت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->