آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ناترازی برق و کم‌آبی، تهدیدی برای ترافیک شهری و فضای سبز مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم رتبه مشهد در تفکیک زباله در مبدا بالاتر از میانگین کشوری است | گزارش شهرآرا از دهمین نشست علمی–تخصصی «یک شهر تجربه» سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تا بررسی مدارک دو کاندیدای ریاست شورا، آقای ناصحی همچنان رئیس هستند اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای ششم شهر مشهد در سال پنجم مشخص شدند نگاهی به عمارت ۷۴ ساله شهرداری مشهد | بلدیه ارض اقدس آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد، از ساعت ۶ صبح فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو شورای شهر مشهد: نگاه شهید رئیسی حمایت از محرومان بود

  • کد خبر: ۲۲۹۴۹۴
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷
عضو شورای شهر مشهد: نگاه شهید رئیسی حمایت از محرومان بود
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: نگاه شهید آیت‌الله رئیسی به لزوم تسریع ارائه خدمت به محرومان در تمامی سخترانی‌ها و موضع‌گیری‌ها مشهود و ملموس است و برهمین اساس بود که به عنوان «سید محرومان» شناخته می‌شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی با تسلیت شهادت رئیس جمهور و هیات همراه در سانحه سقوط بالگرد، اظهارکرد: با توجه به سابقه مدیریت ارزشمند شهید آیت‌الله رئیسی در آستان قدس رضوی و نگاه ویژه‌ای که ایشان به ارتقاء سطح زندگی محرومان داشت، حساسیت زیادی نسبت به مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر مشهد شکل گرفت.

وی با اشاره به تاکیدات ایشان بر لزوم محرومیت‌زدایی، گفت: کارگروه ملی زیارت در این دوره احیاء شد و مصوبات خوبی را هم برای ارتقاء زیست شهری در حاشیه شهر مشهد مقدس داشت.

ناصحی افزود: نگاه شهید آیت‌الله رئیسی به لزوم تسریع ارائه خدمت به محرومان در تمامی سخترانی‌ها و موضع‌گیری‌ها مشهود و ملموس است و برهمین اساس بود که به عنوان «سید محرومان» شناخته می‌شدند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: توجه به موضوعاتی، چون مسکن محرومین و زندگی جاری آنها، توجه به اقشار آسیب‌پذیر در قالب مدیریت یارانه‌ها و از طریق توزیع ارزاق مورد نیاز مردم و ... نشان می‌دهد که ایشان جزو معدود افرادی بود که در بالاترین سطح دولت، نگاه ویژه‌ای به عدالت، به معنای عام کلمه و لزوم ارتقاء سطح زندگی مردم داشتند.

ناصحی فقدان شهید آیت‌الله رئیسی را ضایعه جبران ناپذیری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم دانست و گفت: مدیریت شهری مشهد مقدس نیز از حمایت‌های ایشان در زمینه‌های مشترک کاری دولت بهره می‌گرفت؛ از جمله این موارد می‌توان به حمایت از شهرداری در بحث بدهی‌های به دولت برای قطارشهری، تزریق بودجه‌های دولت از طریق اوراق مشارکت، طرح‌های ساخت‌وساز و ... اشاره داشت که همکاری تنگاتنگی شکل گرفته بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->