لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

لزوم مبارزه مداوم با مافیای زباله

  • کد خبر: ۲۲۹۸۳۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
لزوم مبارزه مداوم با مافیای زباله
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری گفت: قرارگاه آسیب‌های اجتماعی به طور مداوم و باجدیت موارد مربوط به این حوزه را رصد و پایش می‌کند؛ ما نیز تحسین می‌کنیم و خداقوت می‌گوییم.

به گزارش شهرآرانیوز، عسگر جلالیان با بیان اینکه عزم جدی در شهرداری تهران در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی شکل گرفته است، اظهار کرد: قرارگاه آسیب‌های اجتماعی به طور مداوم و با جدیت موارد مربوط به این حوزه را رصد و پایش می‌کند؛ ما نیز تحسین می‌کنیم و خداقوت می‌گوییم.

وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعاتی که به صورت خاص در موضوع آسیب‌های اجتماعی پیگیری می‌شود؛ بحث مقابله با پدیده شوم کارگران بازیاب است، بیان داشت: این امر یکی از اولویت‌های جدی شهرداری تهران است و در این خصوص برنامه‌ریزی صورت گرفته است. به نظر بنده با عزم و اراده جدی که در این زمینه به عرصه عمل وارد شده است، موفقیت‌های خوبی حاصل شده است.

عسگر جلالیان در ادامه خاطرنشان کرد: آن‌طور که سازمان مدیریت پسماند گزارش داده است؛ تعداد کارگران بازیاب از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر به هزار الی هزار و ۵۰۰ نفر کاهش یافته است. تعداد باقی مانده هم باید با همکاری شهروندان جمع شوند.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری افزود: ما با عنوان وزارت دادگستری که حوزه حقوق بشر و مباحث مرتبط با حقوق شهروندی را دنبال می‌کنیم، موضوع برایمان مهم است. در این راستا در شورای معاونین خود گزارش ارائه کردیم، مکاتباتی که باید انجام دهیم را انجام دادیم و به اطلاع دادستان کل تهران و معاون حقوق عامه دادستان کل کشور نیز رساندیم. این اتفاق اتفاق بسیار مهمی است.

جلالیان همچنین گفت: بنده به عنوان معاون حقوق بشر وامور بین‌الملل وزارت دادگستری که موضوع کارگران بازیاب را با جدیت داریم دنبال می‌کنیم و آن را نقص صریح کرامت انسانی و حقوق شهروندی می‌دانیم، معتقد هستم که روند مبارزه با مافیا زباله باید ادامه داشته باشد و مقابله با این آسیب اجتماعی به صورت مستمر در دستور کار باشد. ما نیز با ظرفیت‌هایی که داریم در کنار شهردار تهران هستیم که بتوانیم این زخم را از چهره این شهر زیبا پاک کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ما براساس اصل ۱۶۰ قانون اساسی رابط قوه قضاییه با دولت و مجلس و بالعکس هستیم، ادامه داد: با توجه به این امر ما مطالبات و امکاناتی که مدنظر شهردار تهران باشد را در دولت و قوه قضاییه هماهنگ می‌کنیم.

وی در پایان در خصوص کودکان کار نیز بیان کرد: در این خصوص هم در حال کمک هستیم و بر این باور هستیم که کودکان کار اتفاقی بسیار ناپسند است که در کشور رخ داده است. در این راستا باید تمام ظرفیت‌های شهرداری ظرفیت‌های دستگاه‌های دیگر به کار گرفته شود و این پدیده نازیبا هم از چهره شهر جمع شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->