واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

نیروی زمینی سپاه به پهپاد‌های امدادرسان مجهز می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۰۵۸۸
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
نیروی زمینی سپاه به پهپاد‌های امدادرسان مجهز می‌شود
فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اهمیت و عملکرد پهپاد‌ها و ریز‌پرنده‌ها برای امدادرسانی در صحنه‌های عملیاتی و رزم گفت: به زودی نیروی زمینی سپاه به این تجهیزات مجهز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور صبح امروز در آغاز سومین مسابقات شمس ۳ نیروی زمینی سپاه که به میزبانی تیپ زرهی امام زمان (عج) نیروی زمینی برگزار شد، با تبریک و تسلیت شهادت شهید آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور و همراهان اظهار داشت: این حادثه برای نظام و کشور بسیار سنگین بود ولی حضور مردم در بدرقه و تشییع پیکر‌های شهدای خدمت بار دیگر فضایی کشور را معطر کرد؛ در تبریز، قم، تهران، بیرجند و مشهد شاهد صحنه‌های کم‌نظیر و بسیار باشکوهی از حضور مردم بودیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت بخش بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه به ویژه در حوزه رزم و عملیاتی افزود: اکثر تجهیزات بومی و داخلی بوده و نیرو‌های بهداری رزمی بر حسب نیاز‌های میدان، تجهیزات مورد نظر را طراحی و ساخته‌اند و بحمدالله امروز عملکرد بهداری رزمی در حد بسیار بالایی از کیفیت قرار دارد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان‌های سیار سپاه طی ۱۶ سال گذشته در مناطق محروم کشور و ارائه خدمات رایگاه به مردمان این مناطق تصریح کرد: در نیروی زمینی سپاه علاوه بر تهدیدات بالقوه با تهدیدات بالفعل مواجه‌ایم و بسیاری از نیرو‌ها در مقطعی چند ساله تمرین، فعالیت و آموزش می‌دهند و با تهیه تجهیزات و ساختار در حوزه بهداری رزمی رزمایش‌ها‌یی را انجام می‌دهند تا در صورت بروز هرگونه اتفاق از تجربه آن بهره ببرند.

سردار پاکپور با بیان اینکه در بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه همه زمینه‌ها و تخصص‌ها فراهم شده است، اضافه کرد: در حادثه تروریستی چابهار و راسک اقدامات امدادی و اولیه پزشکی در صحنه درگیری توسط یگان‌های نیروی زمینی انجام شد و این نیرو‌ها به قابلیت‌هایی دست یافته‌اند که می‌توانند در صحنه عملیات عمده اقدامات اولیه را انجام دهند.

وی با بیان اینکه طب رزم باید جزو اولویت‌های اولیه نیرو‌های مسلح قرار گیرد، عنوان کرد: پهپاد‌های ما باید بتوانند در صحنه به نیرو‌های حاضر در میدان کمک کند، لذا به زودی نیروی زمینی سپاه به این تجهیزات در صحنه رزم مجهز خواهد شد؛ البته استفاده از توان بالگردی هوانیروز سپاه در حوزه جابه‌جایی مجروح نیز در دستور کار قرار دارد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه در بخش دیگری از سخنان خود به مسابقات بهداری رزمی که در شبستر در حال انجام بود اشا‌ره کرد و گفت: این رزمایش‌ها به فرماندهان کمک می‌کند تا نیاز‌های این رسته را شناسایی و تامین کند؛ لذا باید دائماً با برگزاری رزمایش‌ها و مسابقات طب رزم از تجربه‌های فرماندهان میدانی نبرد استفاده کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->