جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سه شرط هنیه برای بررسی جدی پیشنهادات آتش‌بس

  • کد خبر: ۲۳۲۱۳۰
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
سه شرط هنیه برای بررسی جدی پیشنهادات آتش‌بس
رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که این جنبش و سایر گروه‌های مقاومت فلسطین به هر توافقی که مبتنی بر «توقف تجاوز و عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از نوار غزه و تبادل اسرا» باشد، با جدیت و دید مثبت نگاه خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل هنیه در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: جنبش حماس، با این دیدگاه که بیانگر اراده ملت فلسطین و مقاومت آن است، در حال مدیریت مذاکرات است.

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به اردوکشی شهرک نشینان صهیونیست در بیت المقدس تأکید کرد: گردن‌کشی صهیونیست‌ها در بیت المقدس نشان‌دهنده آن است که این شهر مقدس، محور و مرکز تنش و رویارویی هاست.

اسماعیل هنیه تصریح کرد: ملت فلسطین تا زمان خروج اشغالگران از سرزمین‌شان و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف از مبارزه دست برنخواهد داشت.

۲ روز پیش نیز جنبش حماس در بیانیه‌ای با بیان اینکه (رژیم) اسرائیل اراده سیاسی برای مذاکره و دستیابی به توافق را ندارد، تاکید کرد: فقط با پیشنهاد‌هایی که شامل آتش‌بس دائم، عقب‌نشینی اسرائیل از غزه و بازگشت آوارگان باشد، موافقت خواهیم کرد.

این جنبش با بیان اینکه طرح پیشنهادی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای توافق آتش بس تفاوت زیادی با طرح پیشنهادی ندارد که این جنبش قبلا موافقت خود را با آن اعلام کرده بود، گفت: ما به پیشنهاد بایدن به شکل مثبت نگاه می‌کنیم و در مرحله بررسی آن قرار داریم و به زودی به آن پاسخ خواهیم داد.

به گزارش ایرنا، پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->