چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) انفجار مخازن سوخت در بصره ۴ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۴ آبان ۱۴۰۴) شهادت ۴۰ کودک در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی وزیر خزانه داری آمریکا: نشست تجاری با چین عالی بود سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است تظاهرات گسترده مردم مالزی علیه ترامپ + عکس و فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) محمود عباس جانشین خود را معرفی کرد انهدام ۲۶ پهپاد اوکراینی در ۴ منطقه روسیه (۴ آبان ۱۴۰۴) شهادت ۲ نفر در حمله پهپادی اسرائیل به ۲ خودرو در لبنان + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) دو سرباز صهیونیست در شمال غزه زخمی شدند (۴ آبان ۱۴۰۴) برزیل به ترامپ پیشنهاد میانجیگری داد نهاد ریاست جمهوری از کامران غضنفری شکایت کرد کیفرخواست علیه ۳ شهروند ترکیه به ادعای قاچاق اسلحه از ایران به سرزمین‌های اشغالی نیروهای حزب کارگران کردستان از ترکیه به شمال عراق منتقل شدند رد ادعای حقوق ۲۰۰ میلیون تومانی رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت | احمدنیا: از خضریان شکایت می‌کنم مالزی از سیاست‌های دوگانه آمریکا درقبال مسئله فلسطین انتقاد کرد مؤمنی: طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته است آیت الله علم الهدی مطرح کرد: ضرورت مدیریت هوشمندانه جریان وفاق و مطالبه‌گر در دانشگاه | نقش زنان در سه الگوی کلی؛ عفت - حجاب، مشارکت اجتماعی و تربیت نسل جدید خطیب‌زاده: ایران، مقاوم بوده و بر مواضعش استوار است | به دیپلماسی در زمان مناسب نگاه می‌کنیم ترامپ: امیدوارم آتش‌بس در غزه ادامه‌دار باشد رئیس سازمان پدافند غیرعامل: کشور توانست قدرت نظامی خود را بر رژیم صهیونی تحمیل کند زنگنه: تغییر مکرر سیاست‌های ارزی و توزیع ناعادلانه نهاده‌های دامی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است لاریجانی فردا (۵ آبان ۱۴۰۴) با وزیر کشور عمان در تهران دیدار خواهد کرد تذکر خضریان به وزیر کار درپی برخی انتصابات نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود
سرخط خبرها

موشک سنگین حزب‌الله به «عرب العرامشه» برخورد کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۲۱۶۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
موشک سنگین حزب‌الله به «عرب العرامشه» برخورد کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۳)
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اصابت موشک «برکان» حزب‌الله لبنان به شهرک صهیونیست‌نشین «عرب العرامشه» خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک موشک سنگین شلیک‌شده از سمت لبنان به الجلیل غربی اصابت کرده است.

بر این اساس منابع صهیونیستی گزارش دادند که یک موشک «برکان» حزب‌الله لبنان به شهرک صهیونیست‌نشین «عرب العرامشه» در شمال سرزمین‌های اشغالی برخورد کرده است.

این رسانه‌ها اعلام کردند که صدای انفجار این موشک در «نهاریا»، «عکا»، «حیفا» و «نیشر» واقع در سرزمین‌های اشغالی به شنیده شده است.

همچنین منابع خبری از به صدا درآمدن آژیر هشدار در منطقه اشغالی عرب العرامشه در پی این حمله موشکی خبر دادند.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان نیز اعلام کرد که مناطق پیرامونی یکی از مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در الجلیل غربی واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی در پی اصابت یک موشک سنگین به آتش کشیده شده است.

این در حالی است که کمی پیش‌تر رسانه صهیونیستی «حدشوت حموت» اعلام کرد که در نتیجه عملیات موشکی و پهپادی حزب‌الله لبنان علیه یک پایگاه نظامی صهیونیستی در منطقه اشغالی «حرفیش» در شمال سرزمین‌های اشغالی، ۲ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند.

این رسانه تصریح کرد که در نتیجه این عملیات، ۲۰ صهیونیست دیگر نیز زخمی شده‌اند که حال ۸ تن از آنان وخیم گزارش شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند: محل هدف قرارداده‌شده در «حرفیش» یک پایگاه نظامی برای تجمع و بسیج نیروهای نظامی بوده است. حمله به حرفیش با موشک و پهپاد انجام شده است.

این رسانه‌ها تاکید کردند: حرفیش تخلیه نشده است و طبیعتاً حزب‌الله از این موضوع آگاه است. حزب‌الله حمله‌های پهپادی خود را به پشت «خط تماس» گسترش داده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند: حمله حرفیش دشوارترین حمله در شمال از آغاز جنگ به شمار می‌آید. افزایش تنشی خطرناک در شمال رخ داده، یک پایگاه نظامی هدف قرار گرفته و شمار زیادی تلفات داشته‌ایم.

این رسانه‌های بیان کردند: پرسش‌های دشواری در خصوص عدم شناسایی پهپادها پیش از انفجار آن‌ها و به صدادرنیامدن آژیر هشدار مطرح است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->