مشهد میزبان یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است
سرخط خبرها

موشک سنگین حزب‌الله به «عرب العرامشه» برخورد کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۲۱۶۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
موشک سنگین حزب‌الله به «عرب العرامشه» برخورد کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۳)
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اصابت موشک «برکان» حزب‌الله لبنان به شهرک صهیونیست‌نشین «عرب العرامشه» خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک موشک سنگین شلیک‌شده از سمت لبنان به الجلیل غربی اصابت کرده است.

بر این اساس منابع صهیونیستی گزارش دادند که یک موشک «برکان» حزب‌الله لبنان به شهرک صهیونیست‌نشین «عرب العرامشه» در شمال سرزمین‌های اشغالی برخورد کرده است.

این رسانه‌ها اعلام کردند که صدای انفجار این موشک در «نهاریا»، «عکا»، «حیفا» و «نیشر» واقع در سرزمین‌های اشغالی به شنیده شده است.

همچنین منابع خبری از به صدا درآمدن آژیر هشدار در منطقه اشغالی عرب العرامشه در پی این حمله موشکی خبر دادند.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان نیز اعلام کرد که مناطق پیرامونی یکی از مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در الجلیل غربی واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی در پی اصابت یک موشک سنگین به آتش کشیده شده است.

این در حالی است که کمی پیش‌تر رسانه صهیونیستی «حدشوت حموت» اعلام کرد که در نتیجه عملیات موشکی و پهپادی حزب‌الله لبنان علیه یک پایگاه نظامی صهیونیستی در منطقه اشغالی «حرفیش» در شمال سرزمین‌های اشغالی، ۲ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند.

این رسانه تصریح کرد که در نتیجه این عملیات، ۲۰ صهیونیست دیگر نیز زخمی شده‌اند که حال ۸ تن از آنان وخیم گزارش شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند: محل هدف قرارداده‌شده در «حرفیش» یک پایگاه نظامی برای تجمع و بسیج نیروهای نظامی بوده است. حمله به حرفیش با موشک و پهپاد انجام شده است.

این رسانه‌ها تاکید کردند: حرفیش تخلیه نشده است و طبیعتاً حزب‌الله از این موضوع آگاه است. حزب‌الله حمله‌های پهپادی خود را به پشت «خط تماس» گسترش داده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند: حمله حرفیش دشوارترین حمله در شمال از آغاز جنگ به شمار می‌آید. افزایش تنشی خطرناک در شمال رخ داده، یک پایگاه نظامی هدف قرار گرفته و شمار زیادی تلفات داشته‌ایم.

این رسانه‌های بیان کردند: پرسش‌های دشواری در خصوص عدم شناسایی پهپادها پیش از انفجار آن‌ها و به صدادرنیامدن آژیر هشدار مطرح است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->