جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شوک هلدینگ خلیج فارس به نکونام| مذاکره با فرهاد مجیدی آغاز شد!

  • کد خبر: ۲۳۲۳۲۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴
شوک هلدینگ خلیج فارس به نکونام| مذاکره با فرهاد مجیدی آغاز شد!
مالک جدید استقلال به دنبال یافتن جانشین برای نکونام است.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، درحالیکه جواد نکونام به دنبال بستن تیمی قوی برای فصل بعد است تا ناکامی این فصل را جبران کند و به عنوان قهرمانی با استقلال دست یابد، اما شنیده می شود مالکان خلیج فارس به دنبال یافتن جانشینی بزرگ برای وی هستند.

در این روزها اسامی زیادی حول استقلال شنیده شد، از استراماچونی تا حتی ساپینتو اما انگار جانشین نکونام یک ایرانی است.

این هلدینگ با فرهاد مجیدی مذاکره را آغاز کرده و اتفاقا مذاکرات به خوبی پیش رفته و شاید اگر مشکل خاصی پیش نیاید، فرهاد دوباره به استقلال بازخواهدگشت.

آخرین قهرمانی استقلال با مجیدی رقم خورد و در فصل بی شکست استقلال، این پیشکسوت محبوب آبی ها جاودانه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->