امام حسن عسکری (ع) چگونه در حصار عباسیان برای عصر غیبت زمینه‌سازی کرد؟ وقتی صاحب‌خانه بهترین بهانه برای گریستن است معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: همه باید برای مشهد احساس مسئولیت کنیم شایعه فوت آیت‌الله وحید خراسانی تکذیب شد ترسیمگر راه آزادی | یادی از علیرضا مهدی‌زاده حکاک که در تظاهرات ضدطاغوت به شهادت رسید ۲ ویژگی تفکر در گفتار امام حسن عسکری (ع) امام عسکری(ع)؛ مبدع ماناترین راه و رسم انتظار | بررسی اقدامات امام عسکری(ع) برای ورود ایمن شیعه به عصر غیبت فرهنگ میزبانی مشهدالرضا (ع) از نگاه دوربین عکاسان | برگزاری نخستین جشنواره عکس «قدمت بر چشم» در مشهد اعلام‌ ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گردهمایی بسیج ادارات خراسان رضوی برگزار شد | خدمت‌رسانی مستمر کارمندان بسیجی استان، از جنگ ۱۲ روزه تا دهه آخر صفر فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی ۲۸ آبان‌ماه برگزار می‌شود تولیت آستان قدس رضوی: ورود هیئات مذهبی به میدان خدمات اجتماعی، لبیک به سیره سیدالشهدا(ع) است مراسم بزرگداشت شهدای دولت در مشهد برگزار شد  شهدای ترور در جمهوری اسلامی؛ از سپهبد قرنی تا شهدای جنگ ۱۲ روزه ماجرای سوءقصد به سعید طوسی در مشهد چه بود؟ ارائه گزارش بنیاد شهید به مجلس درباره شهدای جنگ ۱۲ روزه در هفته آینده میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند
سرخط خبرها

توصیه جدی سازمان حج به زائران در عربستان

  • کد خبر: ۲۳۲۳۷۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴
توصیه جدی سازمان حج به زائران در عربستان
سازمان حج و زیارت به زائرانی که در عربستان حضور دارند، توصیه کرد کارت شناسایی «نُسُک» را در طول سفر حج، همراه داشته باشند. عربستان به تازگی مقررات سختگیرانه‌ای را برای برخورد با حضور زائران بدون مجوز به اجرا گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان حج و زیارت، کارت شناسایی «نُسُک» (Nusuk) از سوی وزارت حج و عمره عربستان در راستای طرح ارتقاء خدمات به زئران و برگزاری حج ایمن و با انضباط و پیشگیری از ورود حجاج غیرقانونی صادر شده است.

این کارت که از سوی کاروان‌ها در اختیار زائران ایرانی قرار می‌گیرد، حاوی اطلاعات مهم و ضروری زائر است و نشان می‌دهد برای شرکت در مناسک حج، از قبل ثبت نام شده و زائر به شکل قانونی وارد مکه و مدینه شده است.

افزون بر این، با ارائه کارت شناسایی «نسک» امکان بهره‌مندی از خدماتی همچون ناوگان حمل و نقل برای زائر فراهم می‌شود.

برای ورود روضه رضوان (مسجدالنبی) و مشاعر به ویژه برای استفاده از چادر‌های محل اسکان در عرفات و منا، ارائه این کارت، موجب تهسیل در روند ورود زائر می‌شود.

سازمان حج و زیارت همچنین به زائران توصیه کرده است در صورت استفاده از تلفن هوشمند حتما عکس ویزا و کارت شناسایی نسک را همراه داشته باشند.

عربستان در حج امسال برای جلوگیری از حضور زائران بدون مجوز، مقررات سختگیرانه‌ای را حاکم کرده است. طبق اعلام وزرات کشور عربستان، ورود زائران بدون مجوز به مکه، منطقه مرکزی، مشاعر، ایستگاه قطار حرمین در الرصیفه، مراکز کنترل امنیتی، مراکز ایزوله و مرکز کنترل امنیتی بدون مجوز لازم (نسک) با جریمه ۱۰ هزار ریالی (بیش از ۱۱۲ میلیون تومان) برای حجاج همراه است. این قانون از یکشنبه ۱۳ خردادماه در عربستان به اجرا گذاشته شده و تا پایان مناسک حج برقرار است.

وزارت کشور عربستان تاکید کرده است افراد غیرشهروندی که دستگیر می‌شوند، اخراج و از ورود به عربستان سعودی برای مدت مقرر در قانون منع می‌شوند. همچنین اسکان دادن به زائرانی که مجوز ندارند، ۶ ماه حبس دارد.

برخی رسانه‌های عربستان در روز‌های گذشته از دستگیری هفت زائر اهل نیجریه که بدون کارت نسک در مکه حضور داشتند، خبر داده‌اند.

توصیه جدی سازمان حج به زائران در عربستان

نمونه کارت نسک که برای زائران ایرانی صادر شده است
برای حفظ هویت، اطلاعات کارت پوشانده شده است

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->