قتل جوان ۲۲ ساله‌ در نزاع دسته جمعی در فریمان زلزله، بیرم از توابع شهرستان لارستان فارس را لرزاند (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یک‌طرفه شد | ترافیک سنگین در خروجی جاده‌های شمال (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جذب ۲ هزار سرایدار برای مدارس جدید خراسان رضوی | افزایش ۳۰ درصد حقوق و مزایا برای «بابا‌های مدرسه» صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی رگبار باران در نیمه شمالی استان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) راهنمای هوشمند سفر به استانبول؛ اپلیکیشن‌های ضروری برای یک تجربه بی‌نقص اهدای ۱۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت در سراسر کشور توزیع ۵۷ هزار بسته تحصیلی در مشهد و خراسان رضوی به همت کمیته امداد و خیرین مؤثرترین روش‌ها برای مقابله با خواب‌آلودگی پاییزی ذخیره ۲۵۰ هزار نمونه خون بندناف در ایران متناسب‌سازی حقوق در پایه مستمری بازنشستگان نفت اعمال شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پرداخت علائم بالا بودن سطح کورتیزول در بدن چیست؟ هشدار به ۴۰ ساله‌ها، مراقب تحلیل عضلات خود باشید ضرورت درمان تنبلی چشم پیش از ۱۰ سالگی دلیل ضعیف شدن ماهیچه‌های قلب چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک باشند پرداخت ۱۵ هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت به بازنشستگان فرهنگی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نوار شمالی عفو معیاری چیست و شامل چه کسانی می‌شود؟ غذا‌های فوق‌فراوری شده طول عمر را کاهش می‌دهند «تمر هندی» میوه‌ای ترش با فواید شگفت‌ انگیز برای سلامت بدن آیا محکومان جرایم کلان اقتصادی و حدی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ ۱۰۰۰ بیمار در بیمارستان منتصریه مشهد هر ماه دیالیز می‌شوند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تهران ـ مشهد، پرتصادف‌ترین جاده کشور | ۴ جاده پرتصادف کشور کدامند؟ پشت پرده مرگ مشکوک زن جوان؛ از آشنایی در پارک ملت تا ارتباط غیراخلاقی در لانه سیاه فرار مرد قاتل پس از قتل بی‌رحمانه همسر سابق در خیابان مطهری شمالی زلزله منطقه فاریاب کرمان جمعیت هلال احمر را به حال آماده‌باش کامل درآورد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) زلزله فاریاب کرمان را لرزاند (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باند زنان جیب‌بر در مشهد به دام افتادند

  • کد خبر: ۲۳۲۶۶۴
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
باند زنان جیب‌بر در مشهد به دام افتادند
۸ زن جیب‌بر که دست‌کم در ۳ استان کشور سابقه دستگیری و زندان داشتند، در مشهد به دام افتادند.

جلائیان|شهرآرانیوز، زنان عضو این باند، ساکن یک استان بودند. آنها از میان خودشان زنی را انتخاب کرده بودند که با ۳۸ سال سن، سی‌بار برای جرائم مختلف دستگیر شده بود. سردسته زنان جیب‌بر و اعضایش کار خود را از شهر قم آغاز کرده بودند که در ادامه پایشان به تهران و کرمان باز شده بود. در مشهد نیز طبق تصمیم سردسته، زائران زن عرب‌زبان اولویت آنها برای جیب‌بری بود. با این تصور که این افراد مدت حضورشان در مشهد کوتاه است و به دلیل ناآشنایی با زبان فارسی نمی‌توانند پیگیر اموالشان باشند.

این زنان به همین ترتیب کار خود را با پرسه‌زنی در معابر و مراکز خرید آغاز کردند. آنها در رویارویی با زائران عرب‌زبان به بهانه‌های مختلف به آنها نزدیک شده و با ایجاد یک برخورد ساختگی، کیف پول و تلفن همراه آنها را سرقت می‌کردند. در طرف مقابل، اما پیش‌بینی آنها درباره پیگیر نبودن مال‌باخته‌ها درست از آب درنیامد و چند نفر از قربانیان با مراجعه به پلیس شکایت کردند. گزارش سرقت از زائران زن عرب‌زبان خیلی زود توجه جانشین فرمانده استان را به خود جلب کرد. 

سردار احمد نگهبان پس از مطالعه دقیق چند فقره سرقت در هسته مرکزی شهر، با توجه به اینکه تمامی مال‌باختگان زن بودند، شکی نداشت که این سرقت‌ها توسط زن یا باندی زنانه انجام می‌شود که دستور شناسایی و دستگیری متهمان را صادر کرد و این پرونده ویژه به مأموران دایره تجسس کلانتری بانوان مشهد سپرده شد. مأموران پس از بررسی دقیق اظهارات مال‌باختگان و شاهدان، به مشاهده دوربین‌های مداربسته در محل سرقت‌ها پرداختند. تجمیع اطلاعات به دست آمده نشان داد که این سرقت‌ها توسط اعضای یک باند انجام شده است.

با اطلاعات به‌دست آمده و تصاویری از متهمان، سه تیم در کلانتری بانوان شکل گرفت و به این ترتیب جست‌وجوی مأموران در سطح معابر و مراکز خرید برای دستگیری متهمان آغاز شد. اعضای این باند که هرکدام بار‌ها سابقه دستگیری داشتند، هربار محل جرمشان را تغییر می‌دادند، حرکتی که دستگیری آنها را چند روز به تأخیر انداخت.

در نهایت پس از چند شبانه‌روز کار میدانی، مأموران اعضای این باند را وقتی درحال جیب‌بری از یک زائر زن عرب بودند، مشاهده کردند. مأموران فاصله خود را با سارقان کم کردند و در یک اقدام غافل‌گیرانه آنها را در حالی دستگیر کردند که مقادیری دلار و دینار به ارزش صد و ۲۰ میلیون تومان به همراه داشتند. هم‌زمان با دستگیری اعضای این باند چهار نفره غیربومی، در طی دو عملیات مجزا، پلیس چهار زن جیب‌بر دیگر را نیز دستگیر کرد.

این افراد در قالب گروه‌های دو نفره در ایستگاه‌های اتوبوس درون‌شهری به زنان مسافر در اتوبوس‌ها نزدیک می‌شدند و تلفن‌های همراه و کیف پول آنها را سرقت می‌کردند. پلیس این چهار متهم را در حالی دستگیر کرد که از مخفیگاه آنها هجده دستگاه تلفن همراه سرقتی کشف شد. تحقیقات درباره این دو پرونده و کشف دیگر جرائم احتمالی این پرونده‌ها و همچنین شناسایی مال‌باختگان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->