تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ( ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) | قیمت طلا ۳۶۴ هزار تومان تغییر کرد قیمت طلا باز هم ریخت | قیمت جدید طلا امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی
سرخط خبرها

فروش اقلام اساسی مورد نیاز ماه رمضان آغاز شد

  • کد خبر: ۲۳۲۸۱
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
فروش اقلام اساسی مورد نیاز ماه رمضان آغاز شد
هر ساله با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، میزان تقاضا برای کالا‌های مثل خرما شکر برنج روغن گوشت قرمز و سفید و سایر اقلام خوراکی افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تنها ۱۷ روز و چند ساعت به شروع ماه مبارک رمضان باقی مانده و تمام دستگاه‌های دولتی برای تأمین اقلام اساسی مورد نیاز در این ایام آماده شدند. هر ساله با نزدیک شدن به این ایام میزان تقاضا برای کالا‌های مثل خرما شکر برنج روغن گوشت قرمز و سفید و سایر اقلام خوراکی افزایش پیدا می‌کند.

 

این افزایش تقاضا می‌تواند افزایش قیمت و ایجاد مشکلات اقتصادی را برای خانواده‌ها به همراه داشته باشد به همین دلیل این چند سالی است که پیش از رسیدن ماه مبارک رمضان دست به کار شده و حجم مناسبی است اقلام اساسی مورد نیاز مردم را برای کنترل بازار در انبار‌ها ذخیره سازی می‌کنند.



اما ماه رمضان امسال با سال‌های گذشته متفاوت است؛ ماه رمضان امسال با ورود مهمان ناخواسته‌ای به نام کرونا همراه شده و این موضوع شرایط را برای مسئولین و خانواده‌ها متفاوت کرده است. بسیاری از مراکز خرید همیشگی مردم از جمله بازار‌های ارز تعطیل و خرید و فروش به برخی از فروشگاه‌ها محدود شده است؛ کنترل شرایط بهداشتی اهمیت چند برابری پیدا کرده و تولید و توزیع خرید فروش شرایط سخت‌تری پیدا کرده است. از مهم‌ترین اقلامی در ایام ماه مبارک رمضان با افزایش مصرف مواجه می‌شود می‌توان به نان، برنج، روغن و شکر اشاره کرد.


مردم نگران تامین اقلام بازار اساسی باشند؟


عباس قبادی دبیر ستاد تنطیم بازار، درباره ذخیزه کالا‌های اساسی برای ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده ذخیره کالا‌های اساسی از مدت‌ها قبل برای ایام سال نو و ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است و هیچ کمبودی در هیچ یک از اقلام اساسی مردم وجود ندارد.

 

او با اشاره به ذخیره مناسبی که از اقلام اساسی در کشور وجود دارد گفت: همانطور که پیش از این نسبت نبودن کمبود این اقلام در ایام نوروز اطمینان دادیم و این امر محقق شد، به مردم اطمینان می‌دهیم که تا پایان ماه مبارک رمضان این تامین کالا بدون نوسان قیمتی ادامه خواهد داشت.

 

قبادی با اشاره مصوبات اخیر ستاد تنظیم بازار برای بهبود شبکه تامین مرغ گوشتی و کاهش تعرفه صادرات از ۵ هزار تومان به هزار و ۵۰۰ تومان گفت: ما برای بیش از زمان تعیین شده ذخیره داریم و در صورت بروز مشکل، ذخیره تنطیم بازاری روانه بازار شده و از بروز نواسانت قیمتی جلوگیری می‌کند.

 

دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به ذخیره مناسب خرما برای این ایام، درباره احتمال بروز نوسانات قیمتی گفت: هیچ دلیلی برای افزایش قیمت وجود ندارد؛ ذخیره مناسبی از تمامی این اقلام در انبار‌های کشور وجود دارد و اجازه بروز نوسان قیمتی را نخواهیم داد. این اطمینان را به شما می‌دهیم که نوسان قیمتی در ایام ماه مبارک رمضان وجود نخواهد داشت، حاضر هستیم شما را بعد از این ایام ملاقات کرده و درباره بازار در ایام نوروز و ماه رمضان پاسخگو باشیم.

 

۳۰ هزار تن شکر و برنج برای ماه مبارک تدارک دیده شد


یزدان سیف مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، درباره اقدامات انجام شده برای تامین اقلام ضروری در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان تدارک لازم برای تامین برنج، روغن و شکر مصارف خوانواده‌ها تدارکات لازم دیده شده و همچنین برنامه‌های لازم برای تقسیم استانی و شبکه توزیع هم در نظر برنامه ریزی شده است.


او ادامه داد: برای تامین شکر، روغن و برنج مقادیر لازم تدارک دیده شده است، تا به امروز ۳۰ هزار تن شکر، ۳۰ هزار تن روغن و ۳۰ هزار تن برنج برای این ایام پیش بینی شده و به ما ابلاغ شده است که محل تامین و توزیع آن را مشخص کرده‌ایم. توجه داشته باشید که این مقدار تغییر پذیر بوده و در صورت نیاز افزایش پیداخواهد کرد.

 

سیف با تاکید بر این که کرونا تاثیر چندانی بر حمل و نقل اقلام اساسی و مورد نیاز کشور نخواهد داشت، گفت: ممکن است به صورت موقت و در مقاطع مختلف با مشکل مواجه شویم، اما در همین شرایط ۳ محموله باری کشور ما از ۳ کشور مختلف در حال بارگیری است پس در نتیجه لجستیک و حمل و نقل با تعطیلی مواجه نخواهیم شد.

 

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران تصریح بیان کرد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن برنج در سال گذشته وارد کشور شده که حدود یک سوم آن به ۳ ماه اخیر مربوط می‌شود پس هیچ دلیلی برای افزایش قیمت در این حوزه وجود ندارد. توزیع برنج مورد نیاز ایام ماه مبارک رمضان هم به زودی آغاز خواهد شد.

او تاکید کرد: مقدار شکر ذکر شده صرفا به صورت بسته بندی متناسب با خانوار و با قیمت مصوب در فروشگاه‌ها و مراکز تعیین شده توزیع می‌شود. با برنامه ریزی‌های انجام شده به امید خدا تغییری در قیمت ۳ قلم کالای ذکر شده ایجاد نخواهد شد.

 

سیف با اشاره به آغاز خرید تضمینی گندم بیان کرد: در تامین آرد مناسب نانوایی‌ها هم تمام اقدامات لازم انجام شده است همچنین نظارت بر واحد‌های نانوایی بهبود پیدا کرده است.

 

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران بیان کرد: اقلام ذکر شده همگی جزو کالا‌های اساسی بوده و از پایه‌های غذایی به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان محسوب می‌شود، برنامه ریزی مناسب برای تامین این اقلام می‌تواند تامین مناسب اقلام خوراکی در ایام ماه مبارک رمضان را تضمین کند.

 

این مقام مسئول در پایان گفت: گوشت قرمز و سفید بخش دیگری از اقلام ضروری و پر مصرف مردم در این ایام هستند، اگر چه قیمت گوشت در چند روز اخیر نوسان کمی را تجربه کرد، اما این نوسان بیشتر روند افزایشی داشت.

 

گوشت قرمز ارزان می‌شود


علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، از کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت نسبت به روز‌های اخیر در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۰۰ هزار تا ۱۰۵ هزار تومان به مغازه دار و ۱۱۰ هزار تا ۱۱۵ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

وی رکود و کسادی بازار را دلیل اصلی افت قیمت گوشت در بازار اعلام کرد و افزود: افزایش خرید گوشت قبل از عید، افت محسوس قیمت مرغ و ازدیاد تقاضا برای خرید این محصول پروتئینی منجر به افت نرخ گوشت در بازار شده است.

 

ملکی درباره آینده بازار گوشت گفت: با توجه به عرضه بره‌های نو به بازار و تعطیلی بسیاری از مغازه‌ها ناشی از گسترش ویروس کرونا پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در بازار اتفاق نیفتد.

 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه دام زنده نداریم، بیان کرد: قیمت کنونی هر کیلو دام زنده در شهرستان‌ها ۴۱ هزار تا ۴۲ هزار تومان و تهران ۴۶ هزار تومان است.

 

ملکی ادامه داد: با گسترش ویروس کرونا در ارتباط با تردد دام محدودیت‌هایی وجود دارد چرا که سازمان دامپزشکی وظایف خود در ارتباط با قرنطینه دام را حفظ کرده که این امر عرضه دام به استان تهران را با کندی مواجه کرده است، درحالیکه با تسریع این روند قیمت دام کاهش بیشتری خواهد داشت.

 

این مقام مسئول در پایان درباره آخرین وضعیت قاچاق دام تصریح کرد: با گسترش ویروس کرونا و بسته شدن مرزها، تقاضایی آن سوی مرز‌ها برای خرید دام وجود ندارد.

 

تمام عوامل دست اندر کار در تامین اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان خبر از تامین کامل و ثبات قیمتی می‌دهند، این اطمینان می‌تواند شرایط مناسبی برای روزه داران کشور فراهم کند. در این روز‌های سخت کرونایی بُروز هر گونه مشکلی می‌تواند تاثیر چند برابری داشته باشد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->