المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است
سرخط خبرها

معاون سیاسی استانداری خراسان‌رضوی: مردم به عملکرد کاندیدا‌ها رأی دهند

  • کد خبر: ۲۳۳۱۴۶
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
معاون سیاسی استانداری خراسان‌رضوی: مردم به عملکرد کاندیدا‌ها رأی دهند
معاون سیاسی استانداری خراسان‌رضوی گفت: در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، حزبی رأی‌دادن ملاک درستی نیست؛ بلکه مردم باید به اشخاص با توجه به عملکرد آن‌ها در طول دوران رأی بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدهادی طباطبایی سه‌شنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، اظهار کرد: ممکن است فردی درست شبیه شهید رئیسی بر روی کار نیاید، اما قطعاً افرادی که مورد تأیید شورای نگهبان قرار می‌گیرند، ملاک‌ها و شاخصه‌های رئیس‌جمهور تراز انقلاب را دارا خواهند بود.

معاون سیاسی استانداری خراسان‌رضوی افزود: رئیس‌جمهور تراز انقلاب باید همواره در مسیر انقلاب حرکت کند، با استکبار مبارزه کرده و از جبهه مقاومت حمایت کند و همچنین همواره بکوشد که مردم‌دار بوده و خدمت به مردم را در رأس امور قرار دهد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کاندیدا‌ها در مسیر و راه شهید رئیسی و کابینه این شهید خدمت حرکت کرده و در همان مسیر گام بردارند، خاطرنشان کرد: مردم‌داری، دفاع از انقلاب و آرمان‌های انقلاب و بی‌پروایی در این مسیر، از مهم‌ترین شاخصه‌ها و ویژگی‌های آیت‌الله شهید رئیسی بود.

طباطبایی با اشاره به اینکه همگان دولت شهید رئیسی را دولتی انقلابی می‌دانستند که برای رضای خدا و خدمت به مردم قدم برمی‌داشت، عنوان کرد: از این رو رهبر معظم انقلاب در منویاتشان بر اخلاص و خلوص دولت شهید رئیسی تأکید کردند.

معاون سیاسی استانداری خراسان‌رضوی بیان کرد: عده‌ای در زمان حیات شهید رئیسی همواره خدماتش را نادیده می‌گرفتند و انکار می‌کردند، اما پس از شهادتش بسیاری از این‌ها به خدمات صادقانه و بی‌منت دولت شهید خدمت اقرار کردند و از این رو رهبر معظم انقلاب فرمودند «دلم برای رئیسی سوخت».

وی ادامه داد: برخی از افرادی که پس از شهادت شهید رئیسی به خدمات صادقانه شهید رئیسی تأکید کردند در زمان حیاتش هرگز به این مطالب اقرار نمی‌کردند و از او و آرمان‌هایی که در پی تحقق گام بر می‌داشت حمایت نکردند.

طباطبایی با بیان اینکه شاخصه‌های انقلاب اسلامی استقلال، آزادی و کار برای مردم است، ابراز کرد: دولتمردان در نظام جمهوری اسلامی ایران همواره باید خادم مردم باشند و خدمتگزاری به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی مبارزه با استکبار، آمریکا و رژِیم صهیونیستی و ستمگران در سراسر عالم را از آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: دفاع از مظلومان، محرومان و مستضعفان از آرمان‌های انقلاب اسلامی است، از این رو نمی‌توانیم شاهد شهادت هر روز مسلمانان در سرزمین غزه باشیم و باید تحرکاتی داشته باشیم و دنیا را وادار سازیم که مقابل رژیم خونخوار صهیونیست قد علم کنند.

وی با بیان اینکه اتفاقاتی که در حوزه دیپلماسی دولت شهید رئیسی رخ داد، اتفاقاتی بدیعی بود، عنوان کرد: امروز دنیا مقابل رژیم جعلی صهیونیست ایستاده و به او اعتراض می‌کند و همان‌طور که شاهد هستیم در کشور‌های بزرگی مثل آمریکا و فرانسه نیز مردم به حمایت از مردم مظلوم غزه برخاسته‌اند.

طباطبایی تصریح کرد: کار انقلابی به معنای انجام دادن کار‌ها برای مردم است و شهید رئیسی نیز در همین مسیر خدمت به شهادت رسید و سیدالشهدای خدمت نام گرفت، این رئیس جمهور شهید برای خدمت به مردم ساعت مشخصی در نظر نداشت و همواره در خدمت مردم بود به گونه‌ای که در سه سال خدمتش، اصلا مرخصی نداشت.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، حزبی رأی دادن ملاک درستی نیست بلکه مردم باید به اشخاص با توجه به عملکرد آنها در طول دوران رأی بدهند.

وی با تأکید بر اینکه برای انتخاب فردی اصلح همچون شهید رئیسی مردم باید به شعار‌ها و پای کار بودن کاندیدا‌ها برای تحقق شعارهایشان دقت کنند، گفت: افرادی که توسط شورای نگهبان تأیید شده‌اند سابقه اجرایی و سابقه مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی ایران دارند، بنابراین مردم باید به سابقه و عملکرد افراد توجه داشته باشند.

طباطبایی سابقه و اخلاق مدیریتی کاندیدا‌ها را حائز اهمیت دانست و بیان کرد: نامزد‌ها در مناظرات و در ۱۵ روزی که فرصت تبلیغات دارند همواره باید اخلاق را رعایت کنند، لجن‌پراکنی نکنند و با حرکاتشان نظام را زیر سوال نبرند.

منبع: اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->