جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در صداوسیما | امروز (شنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۳۷۰۷
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۹
برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در صداوسیما | امروز (شنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۳)
برنامه‌های ششمین روز تبلیغات انتخاباتی کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری در رسانه ملی اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه ششمین روز تبلیغات انتخاباتی کاندیدا‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از رسانه ملی امروز (شنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۳) با حضور علیرضا زاکانی در برنامه «میزگرد سیاسی» از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ از شبکه سوم سیما روی آنتن می‌رود.

همچنین از ساعت ۱۷:۳۰ نیز برنامه «صف اول» به مدت یک ساعت با مسعود پزشکیان از شبکه خبر سیما پخش می‌شود.

از طرف دیگر، محمدباقر قالیباف نیز از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹ در برنامه «با مردم» از شبکه اول سیما با مردم گفتگو می‌کند.

براساس این گزارش، قرار است امروز سعید جلیلی نیز از ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۰:۳۰ با حضور در برنامه میزگرد فرهنگی که از شبکه دوم سیما پخش خواهد شد، به سؤالات کارشناسان پاسخ دهد و سپس در بخش دیگری از برنامه‌های تبلیغاتی کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری، مصطفی پورمحمدی از ساعت ۲۲:۰۰ تا ۲۲:۴۵ در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما حضور یابد و برنامه‌های خود را در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تشریح کند.

همچنین در پایان نیز، امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در برنامه «میزگرد اقتصادی» شبکه اول سیما به سؤالات کارشناسان اقتصادی پاسخ خواهد داد؛ این برنامه از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ به روی آنتن می‌رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->