هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟
سرخط خبرها

طرح «جهاد در جهاد» مهمان ویژه تابستان ۱۴۰۳ مدارس طرقبه‌شاندیز

  • کد خبر: ۲۳۳۸۹۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰
طرح «جهاد در جهاد» مهمان ویژه تابستان ۱۴۰۳ مدارس طرقبه‌شاندیز
طرح «جهاد در جهاد» با محوریت غنی‌سازی اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان با همکاری حوزه پرورشی و بسیج دانش‌آموزی طرقبه‌شاندیز با پیگیری اردوی جهادی جهت سازندگی مدارس، به همراه اجرای طرح جهاد تبیین و آموزشی برای دانش‌آموزان در ۱۲ مدرسه از مدارس شهرستان اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح «جهاد در جهاد» یکی از برنامه‌های ویژه غنی‌سازی اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان شهرستان است که با همکاری حوزه پرورشی، بسیج دانش‌آموزی طرقبه‌شاندیز و پیگیری اردوی جهادی جهت سازندگی مدارس، به همراه اجرای طرح جهاد تبیین و آموزشی برای دانش‌آموزان در ۱۲ مدرسه از مدارس این شهرستان اجرا می‌شود.

در همین راستا، جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی اجرای این طرح با حضور مدیر، سرپرست معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی و‌ جمعی از کارشناسان اداره آموزش‌و‌پرورش طرقبه‌شاندیز، نماینده ولی‌فقیه و مدیر سازندگی و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج طرقبه‌شاندیز همراه با فرماندهان بسیج دانش‌آموزی، فرماندهان بسیج محلات بخش طرقبه‌ و شاندیز در محل دفتر مدیریت آموزش‌و‌پرورش شهرستان برگزار‌ شد.

در این جلسه، پس از بررسی درخواست‌های ارسالی از مدارس نیازمند مرمت و بازسازی، تعداد ۱۲ مدرسه از مدارس طرقبه‌شاندیز جهت اجرای طرح تابستانی «جهاد در جهاد» انتخاب شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->