آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی دست رد تراکتور به پیشنهاد ۲ میلیون دلاری سپاهان غرامت‌های سنگین مورینیو پایان زودهنگام کار رشفورد در بارسلون انفجار اینستاگرام المپیاکوس | طارمی یونانی‌ها را میلیونی کرد + عکس پاداش میلیاردی در انتظار استقلالی‌ها تایید حدادی از ایفمارک اسپانیا اینفانتینیو، مهمان ویژه فینال کافا شکایت ۲۰ میلیاردی منتظر محمد از استقلال رضایت ساپینتو از اردوی استقلال در جزیره کیش تراکتور تعطیل شد
سرخط خبرها

وکیل باشگاه پرسپولیس: فسخ قرارداد بیرانوند غیرموجه است

  • کد خبر: ۲۳۴۵۷۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
وکیل باشگاه پرسپولیس: فسخ قرارداد بیرانوند غیرموجه است
وکیل باشگاه پرسپولیس در خصوص فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند توضیحاتی ارائه داد و گفت اقدام این دروازه‌بان غیرموجه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، هومن هدایتی وکیل پرسپولیس در ارتباط با فسخ یک طرفه قرارداد از سوی علیرضا بیرانوند، به سایت باشگاه پرسپولیس گفت: قرارداد علیرضا بیرانوند به شماره ۱۱۸۵، در ابتدای فصل ۰۳-۱۴۰۲ و به مدت دو فصل منعقد شد. به این ترتیب تا پایان فصل پیش روی فوتبال ایران، اعتبار داشت. این قرارداد فاقد بند فسخ بود.

وی ادامه داد: در فروردین ماه سال جاری (۱۴۰۳) الحاقیه‌ای به این قرارداد اضافه شد. بر اساس آن، باشگاه تعهد کرد که مطالبات ایشان بابت قرارداد ۱۱۸۵ تا ۱۵ روز پس از خاتمه فصل رقابت‌ها پرداخت شود. طبق گزارش معاونت محترم امور مالی، تمام مطالبات ایشان از بابت قرارداد ۱۱۸۵، اعم از اصل قرارداد، پاداش‌ها و امتیازات (آپشن‌ها)، تماماً تامین و پرداخت شده است و ایشان هیچ‌گونه طلبی بابت قرارداد ۱۱۸۵ از باشگاه پرسپولیس ندارد.

هدایتی عنوان کرد: با این وجود، نامبرده در تاریخ امروز، ۳۰ خرداد ۱۴۰۳، با مراجعه به سازمان لیگ فوتبال ایران نسبت به فسخ یک طرفه قرارداد ۱۱۸۵ اقدام و جهت و دلیل این اقدام را عدم دریافت مطالبات مربوط به قرارداد مذکور عنوان کرده است، در حالی که وفق گزارش معاونت امور مالی، علیرضا بیرانوند از محل قرارداد ۱۱۸۵ طلبی ندارد.

وکیل باشگاه پرسپولیس گفت: بنابراین، به طور مشخص فسخ یک‌طرفه ایشان نسبت قرارداد موصوف (۱۱۸۵)، غیر موجه تلقی می‌شود و استفاده از ظرفیت‌های مقررات انضباطی فوتبال و مقررات تعیین وضعیت پس از تصمیم مدیران باشگاه، نسبت به ایشان قابل اعمال خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->