اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

برنامه تمرینی استقلال در شرایط کرونایی مشخص شد

  • کد خبر: ۲۳۴۷۶
  • ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۱
برنامه تمرینی استقلال در شرایط کرونایی مشخص شد
مربی تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص برنامه تمرینی آبی‌پوشان در شرایط شیوع ویروس کرونا توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از باشگاه استقلال، صالح مصطفوی مربی استقلال درباره برنامه تمرینی آبی‌پوشان پایتخت در وضعیت شیوع ویروس کرونا گفت: با نظر آقای فرهاد مجیدی و مشاوره‌هایی که با کادر فنی انجام شد، برنامه تمرینی برای بازیکنان در نظر گرفته شد تا در این شرایط بتوانیم تمریناتی داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: دلیل این برنامه تمرینی این است که با توجه به دوری از شرایط مسابقه، بتوانیم بازیکنان را در سطحی از آمادگی نگه داریم تا فصل اگر ادامه پیدا کرد یا حتی فصل پایان یافت و به فصل بعدی رفتیم، با شروع تمرینات به میزان آمادگی بازیکنان اشراف داشته باشیم.

 

مصطفوی افزود: به بازیکنانی که در تهران بودند، با هماهنگی باشگاه GPS داده می‌شود و بعد از هر دو جلسه تمرین این GPS‌ها بازگردانده می‌شود و اطلاعات دانلود می‌شود و گزارش تمرینی تهیه خواهد شد. برای بازیکنانی که در بیرون از تهران هستند هم در حال تدارک سیستمی هستیم که بازیکنان با استفاده از شارژرها و دانلودرهای تکی بتوانند به صورت روزانه آمار GPS خود را آپلود کنند و در اختیار کادرفنی قرار دهند تا بتوانیم همه بازیکنان را در سطح حداقلی آمادگی داشته باشیم تا در صورت شروع تمرینات از مصدومیت‌های احتمالی جلوگیری کنیم و بدانیم تمرینات را از چه سطحی شروع کنیم.

 

مربی استقلال گفت: بازیکنان تیم به ویژه وریا غفوری کاپیتان تیم و سایر بزرگترهای تیم مثل چشمی با ما همکاری خوبی داشتند و امیدواریم این تمرینات بتواند یک آمادگی نسبی برای همه بازیکنان استقلال تا شروع مجدد تمرینات ایجاد کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->