رضا غندی‌پور در راه استقلال؟ وحید شمسایی: شهیدان جانشان را برای راحتی ما به خطر انداختند ادعای حسن روشن درمورد باشگاه استقلال: دلال‌ها همه‌کاره باشگاه هستند تاریخ و ساعت بازی پاری‌سن‌ژرمن و اینترمیامی | انتقام، انگیزه بزرگ مسی برابر پاریسی‌ها همه در انتظار ورود ساپینتو گل محمدی در آستانه بازگشت به پرسپولیس | کارتال جدا شد چراغپور: بازیکنان استقلال به حرف‌های جویباری درباره پاداش خودرو خندیدند لیگ برتر فوتبال چه زمانی آغاز می‌شود؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آلمان(۷ تیر ۱۴۰۴)| شکست غم‌انگیز پشت پرده بازگشت ساپینتو به استقلال درویش: دنیا نمی‌تواند بر مردم ما فائق شود نسف قرشی ازبکستان، مشتری کوجو تاریخ دقیق شروع لیگ برتر فوتسال مشخص شد مرتضی شریفی بازی با آلمان و هلند را از دست داد بارسا بالاخره پس از ۵ سال معوقات مسی را پرداخت کرد! خبر خوش برای ژابی | به زودی ام‌باپه به شرایط بازی می‌رسد پیغام باشگاه استقلال به ماشاریپوف تعداد شهدای تکواندو در حمله اسرائیل علیه ایران به ۹ نفر رسید
سرخط خبرها

احتمال برکناری نکونام از استقلال بدون پرداخت غرامت!

  • کد خبر: ۲۳۴۸۲۳
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
احتمال برکناری نکونام از استقلال بدون پرداخت غرامت!
شنیده‌ها حاکی از آن است که در قرارداد نکونام با استقلال بندی وجود دارد که در صورت عدم رضایت، مدیریت این باشگاه می‌تواند بدون پرداخت غرامت نکونام را کنار بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از ناکامی استقلال در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر، شایعات مختلفی در مورد آینده نکونام در استقلال شنیده می‌شود.

نکونام دو سال دیگر با استقلال قرارداد دارد ولی شنیده‌ها حاکی از آن است که مدیران هلدینگ خلیج فارس نمی‌خواهند با کادرفنی فعلی ادامه دهند. بزرگترین مشکل در راه جدایی نکونام از استقلال، مبلغ قرارداد بالای او است. نکونام با استقلال قراردادی ۳ ساله به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان دارد. برای سال اول ۲۵ میلیارد، سال دوم ۳۵ میلیارد و برای سال آخر هم قرارداد نکونام با استقلال ۴۰ میلیارد تومان است.

در ابتدا گمان می‌شد اگر مدیران استقلال بخواهند نکونام را اخراج کنند، باید کل مبلغ قرارداد دو سال آینده را به او پرداخت کنند که مبلغ سنگینی می‌شود. با این حال شنیده‌ها حاکی از آن است که در قرارداد نکونام با استقلال بندی وجود دارد که در صورت عدم رضایت، مدیریت این باشگاه می‌تواند بدون پرداخت غرامت نکونام را کنار بگذارند.

بند جنجالی که به ضرر جواد خواهد شد و حالا مدیران استقلال بدون پرداخت غرامت می‌توانند دست به تغییر کادرفنی خود بزنند.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->