نجات دختر نوجوان از پرتگاه تباهی؛ وقتی طلاق والدین، زندگی را به کام نوجوانی تلخ کرد اعتراف هولناک زن متهم به قتل: شوهرم را موقع مصرف شیشه کشتم انهدام باند حرفه‌ای سرقت از پارکینگ و انباری مجتمع‌های مسکونی مشهد دستگیری مادر و دخترشعبده‌باز که پوشاک مغازه‌ها را غیب می‌کردند! درخشش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری تبعیض در  درمان، زخمی پنهان بر تن عدالت اجتماعی بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلزله کاشمر به ۹۰۰ واحد مسکونی خسارت زد

  • کد خبر: ۲۳۴۹۰۷
  • ۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
زلزله کاشمر به ۹۰۰ واحد مسکونی خسارت زد
فرماندار کاشمر گفت: ۹۰۰ واحد مسکونی که تقریبا همه آنها در روستا‌ها واقع شده، در اثر زلزله سه شنبه گذشته کاشمر دچار خسارت کلی یا جزیی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الله شریعتمداری با اعلام این خبر، اظهار کرد: مطابق ارزیابی‌های اولیه ۳۰۰ واحد مسکونی به صورت کلی آسیب دیده است و باید این واحد‌ها به طور کامل تخریب شده و دوباره ساخته شود و حدود ۶۰۰ واحد مسکونی نیز به بازسازی نیاز دارد.

وی به فعالیت ۲۰ تیم ارزیاب برای تعیین میزان دقیق خسارت‌ها در شهرستان اشاره و اضافه کرد: ۶ هزار ظرفیت اسکان اضطراری در شهرستان و به خصوص در روستا‌های آسیب دیده ایجاد شده که البته شب گذشته تقریبا ۳۰ درصد این میزان استفاده شده است.

فرماندار کاشمر گفت: روستا‌های "زنده جان"، "کسرینه"، "محمدیه"، "سرحوضک"و"حاجی آباد" بیشترین خسارت را دیده اند لذا توصیه کرده ایم مردم تا ایمن‌سازی مکان‌های آسیب دیده در چادر‌ها اسکان یابند.

شریعتمداری افزود: از دیشب مقرر شده است آستان قدس رضوی هزار و ۲۰۰ وعده غذایی در شهرستان کاشمر طبخ کرده و در مناطق زلزله زده توزیع کند.

وی اظهار کرد: بر اثر زلزله پنج ریشتری روز سه شنبه چهار نفر فوت کردند و ۱۱۵ نفر نیز مصدوم شده اند که ۱۵ نفر همچنان در بیمارستان بستری هستند و از این تعداد سه نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که نسبت به دیروز وضعیت پایداری پیدا کرده اند.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->