خراسان رضوی، رتبه دوم جرائم سایبری در کشور | پیگیری‌های پلیس فتا برای دستگیری ادمین یک کانال تلگرامی هتاک ادامه دارد انهدام یک باند خطرناک در شمال مشهد: نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله عامل ۳۰ گوشی‌قاپی سریالی با خشونت! نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر پولدار برملا شد | دستگیری قاتل سنگدل و همدستش آمار خودکشی در ایران بازتاب بحران‌های اجتماعی و فرهنگی است دو قاتل راهی بیمارستان روانی شدند مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ بخشش قاتل دختر جوان پای چوبه دار به حرمت امام رضا(ع) اعترافات قاتل بی‌رحم که دانشجوی هنر بود ! برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران- مشهد و برعکس + لینک فروش بلیت جوان‌ترین پدر و مادرها در کدام استان هستند؟ میانسالان آستین بالا زدند | ازدواج بیش از ۳۲ هزار زوج بالای ۵۰ سال قتل مرد میانسال در مازندران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن کودک دوساله گنابادی بر اثر برق‌گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با ۳ مصدوم + عکس (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت‌سازی در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد + ویدئو دو مدیر درپی حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما، موجب بازگشت پرواز شیراز-مشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو
سرخط خبرها

گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید

  • کد خبر: ۲۳۵۴۱۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید
مصرف گوشت تازه‌ذبح‌شده ممکن است عوارضی همچون تب کریمه کنگو را به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، قدیم‌ها را که یاد می‌کنیم، چیز‌های جالبی دستمان می‌آید. شاید در نبود دسترسی به نتایج علمی امروز و مقالات بالاترین و بهترین دانشگاه‌ها و مراکز جهان، تجربه برای همه حرف اول را می‌زد. ریش‌سفیدی به همین دلیل حرمت داشت و وقتی بزرگ یک فامیل حرفی می‌زد، کسی جلویش قد علم نمی‌کرد که از نتایج علمی و مقالات روز دنیا بگوید. همه‌چیز زیر دست پیراهن‌هایی بود که بیشتر پاره شده بود و برای هرکدام از کارهایشان دلایلی داشتند و روشی.

یادم می‌آید مادربزرگ مرحومم می‌گفت در ایامی که پدر یا پدربزرگش قربانی‌ داشتند، گوشت را برای مدتی در یک محل خنک نگه می‌داشتند. کمتر پیش می‌آمد گوشت بخورند و مدل مصرف گوشت شاید خودش دانشکده‌ای باشد از دانشگاه تجربیات گذشتگان که در این مقال نگنجد. اما همیشه از گوشت قورمه‌‌شده‌ای توصیف می‌کرد که با روش خاصی برای نگهداری طولانی‌مدت در فرایندی وارد می‌کردند و زمان مصرف هم طعم جذابی داشته است.

اما حرف اصلی‌اش این بود که گوشت را نباید تازه مصرف کرد. حتی وقتی از خاطرات تعریف می‌کرد، برای مهمانان سرزده که قربانی می‌کردند، از تکریم و هواداری مهمان نبوده که گوشت تازه را روی سیخ می‌زدند و کباب می‌کردند؛ بلکه از دسترسی سریع بوده است. در آن لحظه و ساعت برای مهمان چیزی به جز کباب گوشت نداشتند که مهیا کنند وگرنه خورش که برای آماده‌کردنش باید زمان می‌داشتند، یکی از غذا‌های خوب و مهم برای تکریم مهمان محسوب می‌شد. 

گوشت را تازه مصرف نکنید

نگهداری گوشت‌های تازه‌ذبح‌شده در یخچال سبب می‌شود باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک است و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین برود و به‌اصطلاح عقیم شود.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: «با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری‌های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می‌برد.»
او با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌ها و باکتری‌ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

تا ۲۴ ساعت در یخچال

وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری‌های مختلف آن از بین رود. مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتری‌های آن می‌شود افزود: «در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به ۸/۵ تا ۲/ ۶ رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می‌شود» و یادآور شد: «نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می‌شود.»
وی گفت: ما به مردم توصیه می‌کنیم در موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->