سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی
سرخط خبرها

رفع خطر از گود‌های پرخطر مشهد در دستورکار مدیریت شهری

  • کد خبر: ۲۳۵۹۱۷
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
رفع خطر از گود‌های پرخطر مشهد در دستورکار مدیریت شهری
در راستای ابلاغ برش‌های ویژه منطقه‌ای در حوزه شهرسازی، این‌بار معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد با آماده‌سازی برش ویژه منطقه‌ای برای منطقه ۲ شهرداری مشهد براساس نیازها، چالش‌ها، ظرفیت‌ها و مسائل این منطقه، این طرح را ابلاغ کرده است تا سیاست‌های شهرسازی و معماری یکی از بزرگ‌ترین مناطق شهری مشهد که جمعیت درخورتوجهی از شهروندان مشهدی را هم به خود اختصاص داده است به درستی اجرایی شود.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز، در همین‌باره معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد اعلام کرد: در ادامه روند ابلاغ برنامه‌های عملیاتی مناطق، برش منطقه‌ای منطقه۲ بعد از برگزاری جلسات تخصصی در ۹ سرفصل شامل حوزه مطالعات با دو اقدام مصوب، سیما و منظر شهری با چهار اقدام، پیشخان زیارت با چهار اقدام، کمیسیون ماده۵ با چهار اقدام، امور شهرسازی با چهار اقدام، نظارت بر ساخت‌وساز‌ها و کمیسیون‌های ماده۱۰۰ در مجموع با هفت اقدام، حریم شهر با پنج اقدام، حوزه سرمایه انسانی و زیرساخت‌ها با سه اقدام و در پایان سرفصل ارزیابی عملکرد نیز با سه اقدام تدوین شده است.

جواد اصغری افزود: درباره موارد مطرح‌شده، یکی از موضوع‌هایی که مدنظر است؛ اولویت‌بندی، پیگیری از مشاور و تهیه طرح‌های مطالعاتی موردنیاز و همچنین طرح فرصت‌ها و ظرفیت‌های باز تنظیمی ارائه‌شده در کمیسیون ماده ۵ است.

وی با اعلام اینکه میانگین پرونده‌های رسوب شده در منطقه نسبتا قابل ملاحظه است، ادامه داد: تعداد زیادی از پرونده‌های رسوب شده با توجه به مصوبات «قرارگاه کاهش زمان پاسخگویی به پرونده‌های شهرسازی»، قابل پاسخگویی بوده است و از مدیران شهرداری منطقه ۲ انتظار می‌رود تا با اجرای دقیق مصوبات و پیگیری حل‌وفصل پرونده‌های رسوب شده، مدت زمان صدور پروانه را به حد مطلوب قرارگاه برسانند.

ضرورت به‌روزآوری وضعیت گود‌های پرخطر منطقه

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد در ادامه گفت: رفع خطر از گود‌های خطری منطقه یکی دیگر از اولویت‌هایی است که با توجه به حساسیت‌های موجود باید منطقه ضمن رصد دقیق و ثبت اطلاعات و به روزآوری وضعیت گود‌های خطری نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام کند؛ همچنین با توجه به حجم بالای اجرای آرا در منطقه ۲ از مدیران این منطقه انتظار می‌رود نسبت به سرکشی و حضور مداوم و مستمر، از تمام مراحل اجرای آرا، اقدامات لازم را صورت دهند.

اصغری همچنین درباره موضوع‌های سرمایه انسانی و زیرساخت‌ها افزود: لزوم همکاری مناطق در حوزه‌های آموزش تخصصی همکاران، رفع ایراد و به‌روزرسانی سخت‌افزاری برای همکاران معاونت شهرسازی و معماری در مناطق، اعلام نیاز موضوع‌های آموزش شهروندی و ... انکارناپذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->