بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو معاون وزیر نیرو: ورود فقط ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از هیرمند | فاصله معنادار با حق‌آبه ۸۲۰ میلیون تومانی کسب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری از گردشگران خارجی تا پایان سال در لیست اهداف وزارت میراث فرهنگی (یکم شهریور ۱۴۰۴) افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌های تنفسی در تجمعات فصلی بیماری‌های کلیه در کودکان را جدی بگیرید سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جاری ۷۲ هزار نفر در وزارت جذب شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد با وزش باد و گرد و خاک دارو‌هایی که نباید با دمنوش مصرف کنیم «سرماخوردگی چشمی» بیماری شایعی که به سرعت اعضای خانواده را درگیر می‌کند پیام گرامیداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت روز پزشک کاهش تولد و افزایش ازدواج در اردستان اصفهان انتشار کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ از هفته آینده پیش‌بینی هواشناسی امروز (یکم شهریور ۱۴۰۴) | پایداری جوی در بیشتر مناطق کشور فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک سایت خطر تصادف با یوزپلنگ آسیایی در جاده میامی - عباس‌آباد کاهش ۷ درصدی تولد نوزادان در خراسان رضوی | نرخ ولادت همچنان بالاتر از میانگین کشور چند ماه انتظار بازنشستگان برای معوقات ناچیز | باید هرگونه تبعیض بین بازنشسته همکار و غیرهمکار در سازمان تامین اجتماعی از بین برود ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی هفت هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴ تبریک وزارت امور خارجه به مدال‌آوران المپیاد بین‌المللی نجوم + عکس آیا آتشفشان قله دماوند فعال شده است؟ + فیلم و علت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) آیا مدارس مسجدمحور رسمیت دارند؟
سرخط خبرها

ماجراجویی جوان مسافربر سارقان عتیقه را لو داد

  • کد خبر: ۲۳۶۳۸۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳
ماجراجویی جوان مسافربر سارقان عتیقه را لو داد
کنجکاوی یک راننده مسافربر و فیلمبرداری از سارقان باعث شد کارآگاهان پلیس سارقان خانه یک مرد عتیقه‌فروش را دستگیر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش مرد عتیقه‌فروشی زمانی که از مسافرت برگشت، با در شکسته خانه‌اش مواجه شد و به محض ورود، متوجه سرقت اشیای عتیقه و زیرخاکی‌هایش شد که سال‌ها آنها را جمع‌آوری کرده بود. مرد عتیقه‌فروش بلافاصله با پلیس تماس گرفت و مأموران راهی محل ـ خانه‌ای حوالی مرکز تهران ـ شدند.

مرد مالباخته در تحقیقات گفت: مدت‌هاست که زیرخاکی جمع‌آوری می‌کنم و حتی کلکسیونی از سکه‌های عتیقه و قدیمی دارم. به همراه همسر و دخترم به مسافرت رفتیم و زمانی که برگشتم با در شکسته خانه و سرقت وسایل باارزشم مواجه شدم.

سرنخی از سارقان

در ادامه تحقیقات هیچ رد و سرنخی از سارقان به دست نیامد و در حالی که بررسی‌ها ادامه داشت، مرد جوانی به پلیس مراجعه کرد و اطلاعات مهمی از سارقان در اختیار مأموران قرار داد.

او گفت: با خودروام مسافرکشی می‌کنم. شب حادثه مسافری از ترمینال شرق سوار کردم و به محلی بردم که سرقت در آنجا رخ داد. مسافر که پیاده شد، چون نیمه‌شب بود تصمیم گرفتم به خانه بروم که ناگهان با در نیمه باز یکی از خانه‌ها مواجه شدم. خوب که دقت کردم متوجه شدم قفل در خانه شکسته شده است. ناخودآگاه حس کنجکاوی و کارآگاه بازی به من دست داد و ایستادم تا ببینم ماجرا چیست؟

او ادامه داد: چون در تاریکی بودم کسی مرا نمی‌دید، اما لحظاتی بعد مرد جوانی هراسان از خانه بیرون آمد و چند لحظه‌ای مقابل در ورودی ایستاد. چون فیلم‌های پلیسی زیاد می‌بینم حسی به من می‌گفت که مرد جوان سارق است و منتظر همدستش است که بیاید. فوراً گوشی‌ام را روشن کردم و از آنها فیلم گرفتم.

وی ادامه داد: سارقان باهم صحبت می‌کردند و یکی از آنها به دیگری گفت اینها [اشیای سرقتی]برای یک هفته‌مان کافی است. اما راستش را بخواهید ترسیدم که فیلم را در اختیار پلیس قرار دهم و به خانه رفتم. برای همسرم ماجرای سرقت را تعریف کردم. او هم مرا ترغیب کرد که به پلیس خبر دهم و امروز به اینجا آمدم تا فیلم را در اختیارتان قرار دهم.

بدین ترتیب تصویر ماسک‌دار سارقان خانه عتیقه‌فروش به دست آمد. در ادامه کارآگاهان پلیس به سراغ آلبوم متهمان سابقه‌دار اداره آگاهی رفتند و به جست‌وجوی سارقی با مشخصات و جثه سارقانی که در فیلم بودند، پرداختند.

در نهایت چند نفری با مشخصات مشابه شناسایی شدند، اما یکی از آنها در زندان بود و دیگری به شهرستان رفته و نفر سوم هم شب حادثه در محل سرقت حضور نداشت و برای اثبات بی‌گناهی‌اش شاهد داشت. در ادامه جست و جو‌ها بر اساس همین فیلم، سارق اصلی شناسایی شد و کارآگاهان دریافتند که او قبل از این به اتهام سرقت و مواد مخدر چندین بار بازداشت شده است.

با شناسایی مجید، کارآگاهان در نقش خریدار عتیقه با او قرار گذاشته و او را در قرار ساختگی بازداشت کردند. پس از دستگیری او همدستش نیز بازداشت شد. متهمان در تحقیقات پلیسی به سرقت ۱۲ منزل در مرکز تهران اعتراف کردند. تحقیقات برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد.

سرقت برای هزینه مواد

سه ماه قبل از زندان آزاد شده و هنوز مهر آزادی‌اش خشک نشده بود که سرقت‌هایشان را شروع کرد، اما این بار شگرد جدیدی را انتخاب کرد.

چه شد که از سرقت موتورسیکلت و خرید و فروش مواد مخدر، به سرقت خانه رسیدی؟

من همیشه شگردهایم را تغییر می‌دادم. این‌طوری ریسک دستگیری هم کمتر است.

در ۳ ماهی که آزاد شدی چند خانه را سرقت کردی؟

۱۲ تایی می‌شود، اما این آخری از همه برایم پربارتر بود گرچه باعث گیر افتادنم هم شد.

تصورش را می‌کردی که خریدار عتیقه مأمور باشد؟

حتی یک درصد. اگر فکرش را می‌کردم که سر قرار نمی‌رفتم آن هم با اموال سرقتی.

چقدر سرقت کردی؟

حدود ۳ میلیاردی می‌شد.

از کل سرقت‌ها چقدر گیرت آمد؟

۲۰۰ میلیون تومان، اما یک ریالش هم برایم نماند، همه‌اش را خرج مواد مخدر کردم.

چطور شد که خانه مرد عتیقه‌فروش را برای سرقت انتخاب کردی؟

اصلاً نمی‌دانستیم که داخل خانه عتیقه است. ما در خیابان‌ها می‌چرخیدیم و خانه‌هایی را که چراغش خاموش بود برای سرقت انتخاب می‌کردیم. این خانه هم مشخصات لازم را داشت.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->