زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

طرح سنجش سلامت برای کودکان و نوآموزان در سن پیش دبستانی و بدو ورود به مدرسه اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۶۸۹۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
طرح سنجش سلامت برای کودکان و نوآموزان در سن پیش دبستانی و بدو ورود به مدرسه اجرا می‌شود
مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح سنجش سلامت برای کودکان و نوآموزان در سن پیش دبستانی و بدو ورود به مدرسه در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد احمدیان اظهار کرد: برنامه‌های طرح سنجش سلامت دانش‌آموزان در پایه‌های اول، چهارم، هفتم و دهم اجرا می‌شود و شروع این کار را در بدو ورود مدرسه برای پیش دبستانی‌ها و کلاس اولی‌ها داریم.

وی تصریح کرد: در سال گذشته سنجش سلامت بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموزان پایه‌های چهارم، هفتم و دهم را داشتیم و این عدد در نو‌آموزان پایه اول بالای ۹۸ درصد بود.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه عمده اختلالات در ارزیابی صورت گرفته از دانش‌آموزان در خصوص وزن گیری و چاقی و لاغری بوده است، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزانی با این مشکل مواجه بودند به مشاوران تغذیه دانشگاه ارجاع شدند و با همکاری آموزش و پرورش برنامه‌ها و مشاوره‌های تغذیه‌ای در جهت رفع این مشکل در این گروه از دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

احمدیان افزود: پس از مراقبت دانش آموز در صورتی که مشکل تغذیه‌ای وجود داشت آن فرد به مشاور تغذیه مرکز بهداشت ارجاع می‌شود و با همکاری مربی بهداشت مدارس اقدامات موردنیاز انجام می‌شود.

وی همچنین در خصوص توزیع شیر در مدارس، گفت: برنامه توزیع شیر مدارس در میان دانش‌آموزان در هر سال تحصیلی اجرا می‌شود و در این خصوص همه ساله و طبق سهمیه‌ای که اعلام می‌شود توزیع این شیر‌ها صورت می‌پذیرد و با توجه به نیاز‌های شناسایی شده اولویت نخست توزیع با مناطقی است که بیشترین مشکل در بحث تغذیه دارند.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: توزیع شیر دانش‌آموزان ۲ روز در هفته بوده و اگر سهمیه آن افزایش یابد به همان نسبت میزان توزیع بیشتر می‌شود و بیشتر این شیر‌ها هم در مناطق روستایی و حاشیه نشین توزیع می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->