اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | امام‌جمعه مشهد: مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۷۴۴۹
  • ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | امام‌جمعه مشهد: مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است + فیلم
آیت‌الله علم‌الهدی، امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۳)، به منظور شرکت در دومین مرحله انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، در مسجد و حسینیه بناها حضور یافت و رأی خود را در صندوق انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی صبح امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۳) با حضور در شعبه ۹۶۴ اخذ رأی واقع در مسجد بنّا‌های مشهد، رأی خود را در صندوق انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری انداخت.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از همه برادران و خواهران همشهری و هم‌استانی تشکر می‌کنم که مایه افتخار نظام هستند و در این انتخابات شرکت می‌کنند. اگر کسی امروز در این مرحله مشارکت نکند درحالی که در مرحله قبل حضور پیدا کرده است، مثل این است که نماز صبح را یک رکعت بخواند.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: اگر مردم ما در دور اول انتخابات شرکت کرده‌اند، باید در دور دوم نیز شرکت کنند. نمی‌گوییم اگر فقط در مرحله اول حضور پیدا کردند، گویا بی‌نتیجه رأی داده‌اند، اما این حقیقت است که حداقل نتیجه آن کمتر خواهد بود. اصل اینکه مردم در انتخابات شرکت کنند، برای این است که سرنوشت ملت تعیین شود. اصل تعیین سرنوشت هم در دور دوم اتفاق می‌افتد.

آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است

وی بیان کرد: نمی‌شود کسانی باشند به انتخابات و انقلاب معتقد باشند، اما در این دور شرکت نکنند. از عموم مردم دعوت می‌کنیم تا مشارکت داشته باشند تا با همت آنان، سرنوشتشان به گونه‌ای رقم بخورد که سعادت آنها را تأمین کند و علاوه بر این، دشمنان ملت ناامید شوند. برکت حضوری که مردم در صحنه دارند، این‌طور محقق می‌شود.

آیت الله علم‌الهدی در پاسخ به سؤال خبرنگاران تصریح کرد: میزان مشارکت در دور نخست به معنای این نیست که مردم نظام را قبول ندارند. این نکته را رهبر معظم انقلاب قبلاً توضیح داده‌اند. حالا بعضی‌ها به هر دلیل نخواستند در دور نخست شرکت کنند، چون مثلاً نامزد موردنظر آنها در بین کاندیدا‌ها حضور نداشته یا معذوریت‌های دیگر داشتند. اینها دلیل بر مخالف با نظام نیست. در هر حال امیدواریم مشارکت در این دور به قدری باشد که دشمن را ناامید و کشور را در مسیر سعادت هدایت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->