وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«هنیه» درباره اقدامات صهیونیست‌ها به میانجیگران هشدار داد

  • کد خبر: ۲۳۸۱۴۳
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
«هنیه» درباره اقدامات صهیونیست‌ها به میانجیگران هشدار داد
رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در تماس‌های تلفنی با میانجیگرانِ گفت‌وگوهای آتش‌بس در نوار غزه، نسبت به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در این باریکه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی درخواست ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان نوار غزه برای تخلیه بسیاری از شهرک‌های نوار غزه، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تماس‌های تلفنی فوری‌ای را با میانجیگران گفتگو‌های آتش‌بس و مبادله اسرا برقرار کرد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در این تماس‌های تلفنی با میانجیگران، نسبت به پیامد‌های فاجعه‌بار رخداد‌های جاری در رفح و دیگر نقاط نوار غزه هشدار داد.

همچنین هنیه در این تماس‌های تلفنی به این نکته اشاره کرد که اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی می‌تواند روند گفتگو‌ها را به نقطه صفر بازگرداند.

علاوه بر این رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس مسئولیت فروپاشی گفتگو‌ها را متوجه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و ارتش وی دانست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->