توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه خالقی بازیگر «برره»: گله‌ای از مهران مدیری ندارم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۸ و ۹ آبان ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش ساختار شعر نیما در خدمت معناست | گفت وگو با نویسنده کتاب «اسلوب نیما و مسئله نحو» «خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حراج نقاشی‌هایی که ملکه ویکتوریا کشید + عکس

  • کد خبر: ۲۳۸۲۸۰
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
حراج نقاشی‌هایی که ملکه ویکتوریا کشید + عکس
مجموعه‌ای از طراحی‌هایی که «ملکه ویکتوریا» در دوران نوجوانی خلق کرده بود،‌ به مزایده گذاشته می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، چهار طراحی که «ملکه ویکتوریا»، ملکه سابق بریتانیا در دوران نوجوانی خلق کرده بود، هفته آینده در لندن به مزایده گذاشته می‌شوند.  «آرت‌نت» نوشت، ملکه ویکتوریا در سال ۱۸۳۷ میلادی یعنی در سن ۱۸سالگی به تخت نشست و تا پایان عمرش در سال ۱۹۰۱ میلادی حکمرانی کرد. دوران سلطنت او همزمان با عصر بزرگ صنعتی شدن، توسعه اقتصادی و گسترش امپراتوری بریتانیا بود.

او سه مورد از این چهار طراحی را در سن ۱۴سالگی و زمانی که شاهزاده بود خلق کرد. این طراحی‌ها افرادی را حین سوارکاری به تصویر می‌کشند. یکی از این طراحی‌ها یک شوالیه سوار بر اسب را با مرکب به تصویر کشیده است. دیگری که با مداد خلق شده است، زنی با لباس مجلل را روی اسب نشان می‌دهد. طراحی سوم نیز با همین موضوع خلق شد.

ملکه ویکتوریا طراحی چهارم را در نخستین سال سلطنتش خلق کرده است. این طراحی زنی را به تصویر کشیده است که تاج بر سر گذاشته است و برای توضیحات آن کلمه «علیاحضرت» نوشته شده است.

گمان می‌رود که این مجموعه طراحی‌ها توسط دختر نقاش دربار ملکه ویکتوریا جمع‌آوری شده باشد.

حراج نقاشی‌هایی که ملکه ویکتوریا کشید

کارشناسان ارزش این چهار طراحی را بین ۱،۹۰۰ الی ۳،۱۷۰ دلار برآورد کرده‌اند.

حراجی «رزبری» که این آثار هنری را به مزایده خواهد گذاشت، پیش‌تر نیز آثار هنری شخصیت‌های سلطنتی دیگری از جمله شاهزاده ویکتوریا، فرزند ملکه ویکتوریا را به ارزش ۵،۳۲۰ دلار به فروش رسانده بود.

در ماه ژانویه، دو نقاشی رنگ روغن با موضوع گل که توسط ملکه ویکتوریا خلق شده بودند به قیمت‌های ۱۲،۱۷۵ دلار و ۱۲،۸۱۶ دلار فروخته شدند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->