کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟

  • کد خبر: ۲۴۰۱۰۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟
بر اساس گزارش‌های بلومبرگ و واشنگتن پست، اف‌بی‌آی از یک ابزار عرضه نشده از یک شرکت فناوری اسرائیلی به نام سِلِبرایت (Cellebrite) برای باز کردن قفل گوشی فردی که قصد ترور دونالد ترامپ را داشت استفاده کرد، و موفق شد آن را در کمتر از یک ساعت باز کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازرسان در دفتر میدانی FBI در پیتسبورگ ابتدا سعی کردند گوشی توماس متیو کروکس را با ابزار سلبرایت باز کنند، اما نتوانستند به داخل آن نفوذ کنند. افراد نزدیک به این تحقیقات در مصاحبه با بلومبرگ گفتند گوشی این فرد روز یکشنبه به آزمایشگاه FBI در کوانتیکو در ویرجینیا، فرستاده شد، جایی که ماموران با تیم اجرایی سلبرایت برای کمک به آن‌ها تماس گرفتند. سلبرایت نیز ابزار به عموم عرضه نشده‌ای را به FBI ارسال کرد که هنوز در حال توسعه است، اما قادر بود قفل گوشی کروکس را در مدت ۴۰ دقیقه باز کند.

هنوز FBI از اظهار نظر در مورد فرآیند باز کردن قفل این گوشی خودداری کرده است، اما سرعتی که اف‌بی‌آی توانست قفل گوشی کروکس را باز کند گویای پیشرفت‌های ابزار‌های واکاوی دستگاه‌های تلفن همراه (MDTF) در سال‌های اخیر است. البته نباید این واقعیت را نیز فراموش کرد که محققان نتوانستند این گوشی را با استفاده از ابزار‌هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد، بشکنند که این قضیه نشان می‌دهد که چگونه سرعت پیشرفت‌ها در این حوزه شتاب پیدا کرده است و هر ابزاری در حوزه فناوری هر روز می‌تواند ابزار پیش از خود را منسوخ کند.

کروکس یک گوشی مدل جدید با برند سامسونگ در اختیار داشت که مانند تمامی دستگاه‌های این تولیدکننده مشهور گوشی‌های همراه کره ای، سیستم عامل اندروید به همراه داشت. اسناد داخلی شرکت سلبرایت که توسط منبع موثق ۴۰۴ Media به دست آمده است نشان می‌دهد که ابزار‌های شرکت سلبرایت که در حال حاضر در بازار وجود دارند نتوانسته‌اند قفل بسیاری از تلفن‌های همراه دارای سیستم iOS ۱۷.۴ یا جدیدتر که در گوشی‌های برند آیفون از اپل دیده می‌شود و همچنین گوشی‌های گوگل پیکس ۶، ۷ و ۸ را که خاموش شده‌اند باز کند.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌های مختلف، اعضای اف‌بی‌آی در نشستی با اعضای کنگره در روز چهارشنبه گفته اند که کروکس تاریخ‌های حضور علنی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق، و همچنین تاریخ کنوانسیون ملی دموکرات‌ها در شیکاگو را جستجو کرده بوده است. طبق گزارش ها، کروکس به دنبال چهره‌های برجسته از جمله کریستوفر رای، رئیس اف بی آی و مریک گارلند، دادستان کل نیز بوده است.

به گفته منابع رسانه ای، مقامات اف بی آی همچنین گفتند که یک نمایه در اپلیکیشن Steam پیدا کرده اند که فکر می‌کنند متعلق به کروکس است و او یک پیام هشدار مرگبار را قبل از تیراندازی در این پلتفرم ارسال کرده است که در آن نوشته شده بود: ۱۳ ژوئیه اولین نمایش من خواهد بود، همانطور که اتفاق خواهد افتاد می‌توانید آن را تماشا کنید. البته سی ان ان بعداً گزارش داد که محققان اکنون معتقدند این یک حساب جعلی بوده و متعلق به کروکس نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->