۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۰۳۴۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: از هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان بی‌سرپرست و بدسرپرست در ۹۵ خانه نگهداری فرزندان این استان، مراقبت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیده محدث در دیدار با فرماندار تایباد، با اعلام این خبر، اظهار کرد: این کودکان در سنین زیر سه سال (شیرخوار)، سه تا ۶ سال، هفت تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۸ سال در این مراکز ساکن هستند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی کودکان از مهم‌ترین اولویت‌های مراکز بهزیستی است، اظهار کرد: ماهیانه ۲۵ میلیون ریال برای هریک از فرزندان این مراکز، مستمری پرداخت می‌شود.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: در حال حاضر، در ۲۱ شهرستان استان، خانه‌های نگهداری فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه اکثر کودکان کار در خراسان‌رضوی، اتباع خارجی هستند، گفت: در نیمه دوم سال ۱۴۰۲، افزون بر ۷۰ درصد کودکان کار خیابانی استان از اتباع خارجی بودند که هزار و ۲۰۰ نفر از آنان سامان‌دهی شده‌اند.

محدث در ادامه با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۵۰ خانواده خراسان رضوی متقاضی دریافت فرزندخواندگی هستند، بیان کرد: اغلب والدین به دنبال به‌فرزند‌گرفتن کودکان سالم و دارای سلامتی قطعی هستند، به همین دلیل کودکان دارای بیماری و معلولان جزو گروهی از کودکان هستند که در مراکز بهزیستی ماندگار شده و حضورشان دائمی می‌شود.

به گفته وی، اما در این میان هستند افرادی که با نیت خیرخواهانه کودکان دارای بیماری خاص یا معلولیت را به فرزندخواندگی قبول می‌کنند.

اختصاص ۲۰۴ میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان بهزیستی تایباد

همچنین فرماندار تایباد گفت: امسال ۲۰۴ میلیارد ریال اعتبار به حوزه اشتغال مددجویان بهزیستی این شهرستان اختصاص یافته است که سال قبل، این رقم به ۱۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار رسید و بستر اشتغال ۱۷۵ نفر از معلولان این شهرستان فراهم شد.

مهدی شیردل افزود: هم‌اکنون بهزیستی شهرستان تایباد چهار هزار و ۸۵۳ توان‌یاب را تحت پوشش برنامه‌های حمایتی خود قرار داده است.

وی اظهار کرد: بهزیستی تایباد برای سه هزار و ۵۴۳ توان‌یاب تحت پوشش خود در این شهرستان، ماهیانه ۵۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال مستمری پرداخت می‌کند.

فرماندار تایباد ادامه داد: در زمان حاضر فقط ۱۶۴ نفر از خانواده‌های تایباد در صف انتظار دریافت مستمری قرار دارند.

وی گفت: این نهاد حمایتی در تایباد، ۲۶۲ خانواده دارای دو معلول، ۳۳ خانواده سه معلول، ۶ خانواده چهار معلول و یک خانواده شش معلول را تحت حمایت خود قرار داده‌ است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->