ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۰۳۴۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: از هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان بی‌سرپرست و بدسرپرست در ۹۵ خانه نگهداری فرزندان این استان، مراقبت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیده محدث در دیدار با فرماندار تایباد، با اعلام این خبر، اظهار کرد: این کودکان در سنین زیر سه سال (شیرخوار)، سه تا ۶ سال، هفت تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۸ سال در این مراکز ساکن هستند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی کودکان از مهم‌ترین اولویت‌های مراکز بهزیستی است، اظهار کرد: ماهیانه ۲۵ میلیون ریال برای هریک از فرزندان این مراکز، مستمری پرداخت می‌شود.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: در حال حاضر، در ۲۱ شهرستان استان، خانه‌های نگهداری فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه اکثر کودکان کار در خراسان‌رضوی، اتباع خارجی هستند، گفت: در نیمه دوم سال ۱۴۰۲، افزون بر ۷۰ درصد کودکان کار خیابانی استان از اتباع خارجی بودند که هزار و ۲۰۰ نفر از آنان سامان‌دهی شده‌اند.

محدث در ادامه با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۵۰ خانواده خراسان رضوی متقاضی دریافت فرزندخواندگی هستند، بیان کرد: اغلب والدین به دنبال به‌فرزند‌گرفتن کودکان سالم و دارای سلامتی قطعی هستند، به همین دلیل کودکان دارای بیماری و معلولان جزو گروهی از کودکان هستند که در مراکز بهزیستی ماندگار شده و حضورشان دائمی می‌شود.

به گفته وی، اما در این میان هستند افرادی که با نیت خیرخواهانه کودکان دارای بیماری خاص یا معلولیت را به فرزندخواندگی قبول می‌کنند.

اختصاص ۲۰۴ میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان بهزیستی تایباد

همچنین فرماندار تایباد گفت: امسال ۲۰۴ میلیارد ریال اعتبار به حوزه اشتغال مددجویان بهزیستی این شهرستان اختصاص یافته است که سال قبل، این رقم به ۱۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار رسید و بستر اشتغال ۱۷۵ نفر از معلولان این شهرستان فراهم شد.

مهدی شیردل افزود: هم‌اکنون بهزیستی شهرستان تایباد چهار هزار و ۸۵۳ توان‌یاب را تحت پوشش برنامه‌های حمایتی خود قرار داده است.

وی اظهار کرد: بهزیستی تایباد برای سه هزار و ۵۴۳ توان‌یاب تحت پوشش خود در این شهرستان، ماهیانه ۵۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال مستمری پرداخت می‌کند.

فرماندار تایباد ادامه داد: در زمان حاضر فقط ۱۶۴ نفر از خانواده‌های تایباد در صف انتظار دریافت مستمری قرار دارند.

وی گفت: این نهاد حمایتی در تایباد، ۲۶۲ خانواده دارای دو معلول، ۳۳ خانواده سه معلول، ۶ خانواده چهار معلول و یک خانواده شش معلول را تحت حمایت خود قرار داده‌ است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->