تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

آخرین وضعیت پروژه انتقال آب از دریای عمان به مشهد

  • کد خبر: ۲۴۰۶۱۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
آخرین وضعیت پروژه انتقال آب از دریای عمان به مشهد
رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی نیز به‌تازگی در حاشیه بازدید از خط انتقال آب دریای عمان به خراسان‌رضوی در روستای «پاگدار جلگه‌رخ» تربت‌حیدریه اعلام کرد که عملیات اجرایی خط انتقال آب از دریای عمان به خراسان‌رضوی تا سه سال آینده آماده بهره‌برداری می‌شود.
مهدی عسکری
خبرنگار مهدی عسکری

به گزارش شهرآرانیوز، چهارده ماه قبل و در ۲۸‌اردیبهشت سال گذشته بود که با دستور شهید رئیسی عملیات لوله‌گذاری انتقال آب دریای عمان به شرق کشور آغاز شد. ۲۸‌اردیبهشت سال‌۱۴۰۲ و در جریان سفر آیت‌ا... سیدابراهیم‌رئیسی به سیستان‌و‌بلوچستان، این عملیات با نام مبارک امام‌رضا (ع) آغاز شد تا بنابر اعلام مسئولان و مجریان طرح، ۱۸۰۰‌کیلومتر از دریای عمان تا خراسان‌رضوی انجام شود و آب به مشهد هم برسد.

طبق قرار، آب در مسیر خود از چابهار، نیک‌شهر، ایران‌شهر، خاش، کورین، زاهدان، نهبندان، سربیشه، بیرجند، قاین، گناباد، فیض‌آباد، تربت‌حیدریه و ملک‌آباد می‌گذرد تا به مشهد برسد، ضمن اینکه در این مسیر طول خط ۱۴۰۰‌کیلومتر و ظرفیت انتقال آب، هشت متر‌مکعب بر ثانیه خواهد بود.

طرح انتقال آب از دریا جزو طرح‌های کلان تعریف‌شده برای تأمین بخشی از کسری آب در دالان شرق کشور است که اجرای آن از آبان سال‌۱۴۰۰ آغاز شد و طبق تفاهم‌نامه‌های منعقد‌شده، آب انتقالی به استان‌های خراسان‌رضوی و خراسان‌جنوبی در بخش صنعت به مصرف خواهد رسید، اما این آب در سیستان‌و‌بلوچستان برای تأمین مصارف آشامیدنی نیز پیش‌بینی و طبق برنامه زمان‌بندی‌شده، این طرح با سرمایه‌گذاری بیش از چهارمیلیارد‌یورویی انجام می‌شود.

احداث کارخانه ساخت لوله برای انتقال آب

برای پشتیبانی از این طرح، مدیرعامل شرکت تأمین آب صنایع و معادن نیز اعلام کرد که کارخانه ساخت لوله برای تسریع در تأمین لوله موردنیاز خط انتقال آب از دریای عمان به استان‌های سیستان‌و‌بلوچستان و خراسان‌های جنوبی و رضوی احداث می‌شود.
آن‌گونه‌که محمدحسن اسدی اعلام کرده، با برنامه‌ریزی انجام‌شده در پایان سال‌۱۴۰۳ و حداکثر تا اوایل سال‌۱۴۰۴ آب دریای عمان به زاهدان خواهد رسید و در‌این‌راستا بیست پیمانکار در مسیر خط انتقال آب از چابهار تا مشهد در حال فعالیت هستند. او افزود: جبهه‌های در حال اجرای این پروژه شامل لوله‌گذاری، ساخت آب‌گیر، آب‌شیرین‌کن و پمپاژ است که هم‌اکنون در همه جنبه‌‏ها پیمانکاران در حال فعالیت هستند.

۳ سال دیگر آب به مشهد می‌رسد

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی نیز به‌تازگی در حاشیه بازدید از خط انتقال آب دریای عمان به خراسان‌رضوی در روستای «پاگدار جلگه‌رخ» تربت‌حیدریه اعلام کرد که عملیات اجرایی خط انتقال آب از دریای عمان به خراسان‌رضوی تا سه سال آینده آماده بهره‌برداری می‌شود.

به گفته محسن زنگنه این طرح امکان تأمین آب معادن به‌خصوص سنگان خواف و مناطق شمالی خراسان‌رضوی، تربت‌حیدریه، نیشابور، مشهد، قوچان، فریمان و همچنین صنایع در این مسیر را فراهم می‌کند.

هم‌اکنون پروژه خط انتقال آب از دریای عمان به خراسان‌رضوی در روستای پاگدار جلگه‌رخ فعال است و شرکت مجری و پیمان‌کاران مشغول حفر تونل انتقال آب به طول ۱۳۰۰ کیلومتر هستند که ششصد متر آن از دو طرف کار به اتمام رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->