پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تاکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند
سرخط خبرها

نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: مجلس به بهانه تعامل با دولت چهاردهم، از اصول و خطوط قرمز خود عدول نمی‌کند

  • کد خبر: ۲۴۱۱۱۲
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: مجلس به بهانه تعامل با دولت چهاردهم، از اصول و خطوط قرمز خود عدول نمی‌کند
نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس به بهانه تعامل از اصول و خطوط قرمز خود عدول نمی‌کند، گفت: امیدوارم که نمایندگان به فرض تعامل و همکاری از برخی اصول مهم غفلت نکنند.

احسان عظیمی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص همکاری مجلس با دولت چهاردهم، اظهار کرد: اگر مجلس به عنوان یک رکن مهم قوای سه‌گانه نخواهد با دولت جدید همراهی کند یا حتی برای این همراهی شرط و شروط بگذارد اینجا کار دولت دچار اخلال شده و به تبع آن کار مردم و کشور دچار اخلال می‌شود.

وی افزود: اگر می‌گوییم مجلس ریل‌گذار حرکت قطار دولت است، زمانی ریل حرکت دچار آسیب باشد قطار نمی‌تواند به درستی حرکت کند. اصل بر این است که قطعا مجلس باید همراهی کند از طرفی مردم و جامعه دچار مشکلات عدیده‌ای از جمله مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند و از طرفی بخش زیادی از مردم درانتخابات شرکت نکردند که شاید ناظر برهمین دغدغه‌ها، اعتراضات و گله‌هایی باشد که نسبت به وضعیت جامعه در حوزه‌های مذکور دارند.

نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قطعا فرصتی نداریم و همه مسئولین باید برای رفع مشکلات تلاش کنند، مردم خوبی داریم، اما قطعا گله‌هایی دارند که باید رفع شود که در زمره وظایف مسئولین است. اگر بخواهیم این مشکلات حل شود می‌توان به برخی مسائل پیش‌پا افتاده که اگر دامن بزنیم اختلافات را بیشتر می‌کند، نپردازیم. اگر رهبر انقلاب تاکید می‌کنند که حتما مجلس و دولت تعامل سازنده داشته باشند برای این است که گره‌گشای مشکلات باشیم؛ حتی پیش از دیدار با حضرت آقا حتما در مجلس نگاه بر این بوده است که این تعامل باید با دولت چهادهم باشد.

عظیمی‌راد با تاکید بر اینکه مجلس به بهانه تعامل از اصول و خطوط قرمز خود عدول نمی‌کند، گفت: امیدوارم که نمایندگان به فرض تعامل و همکاری از برخی اصول مهم غفلت نکنند. ما برای اینکه کمک کنیم به دولت آقای پزشکیان، باید کمک کنیم که وزرای شایسته‌ای را در وزارتخانه‌ها بگمارند اگر وزیری صرفا برای مسائل سیاسی و حزبی جناحی بیاید و مجلس بدون درنظر گرفتن این موضوع رای اعتماد بدهد اولین آسیب به مجلس وارد می‌شود چرا که به جهت کارآمدی با این وزیر دچار چالش خواهد بود و این وزیر نمی‌تواند برای مردم آورده مطلوبی داشته باشد بنابراین اگر مسیر حرکت از ابتدا مدیریت نشود دچار چالش خواهیم شد.

وی افزود: در عینی که قطعا اراده مجلس دوازدهم بر همکاری و تعامل است؛ مجلس تاکید دارد ورزای آقای پزشکیان دارای خصیصه‌های مورد نظر رهبر انقلاب باشند، برنامه‌های کیفی و کارآمد داشته باشند و اراده آن‌ها بر اجرای برنامه‌ها با تلاش شبانه‌روزی باشد که بتوانیم کشور را از برخی مسائل و مشکلات عبور دهیم و اگر نخواهیم از این وضعیت عبور بدهیم اولین کسی که آسیب می‌بیند آقای پزشکیان و دولت است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مردم ثابت کردند پای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایستاده‌اند، اما با کسی عهد اخوت ندارند، اگر شاهد حرکت رو به رشد باشند، استقبال خواهند کرد و در غیر این صورت از حق مسلمشان در نظام مردم سالاری در انتخابات استفاده می‌کنند و جای افراد را به گروه‌های دیگر و افراد دیگر می‌دهند به نظر می‌رسد آقای پزشکیان باید از این فرصت خدمت و اعتماد مردم بهترین استفاده را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->