افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس
سرخط خبرها

نزاع و درگیری بر سر یک دختر خون به پا کرد

  • کد خبر: ۲۴۱۸۷۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۹
نزاع و درگیری بر سر یک دختر خون به پا کرد
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از بازداشت فردی که درپی نزاع بر سر دختری جوان مرتکب قتل شده بود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: شامگاه یکشنبه هفتم مردادماه امسال، کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های شرق تهران از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ از مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس خبر دادند که در همین راستا تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به سردخانه بیمارستان مذکور رفته و تحقیقات خود در این زمینه را آغاز کردند.

وی ادامه داد: کارآگاهان در جریان تحقیقات خود با جسد مرد حدوداً ۱۹ ساله‌ای مواجه شدند که براثر تصادف عمدی به قتل رسیده بود. بررسی‌های اولیه نشان داد که مقتول ساعتی قبل به خاطر دختر جوانی در یک پمپ بنزین در محله پیروزی با عامل جنایت درگیر شده است. بدین ترتیب دوست مقتول هدف تحقیق قرار گرفت و گفت که در شب حادثه با موتورسیکلت خود به پمپ بنزین رفته، اما مقتول در آنجا دختر مورد علاقه‌اش را سوار بر خودروی پراید یک مرد غریبه مشاهده کرده و نهایتاً با راننده آن مشاجره کرده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: مشاجره و فحاشی ادامه داشت تا اینکه راننده پراید ناگهان با سرعت زیادی متواری شد و مقتول هم روی صندوق عقب آن پرید و فریاد می‌زد خودرو را متوقف کن که قاتل طی یک مسیر طولانی با حرکات مارپیچ و مخاطره‌آمیزی که در خیابان داشت باعث شد تا مقتول به طرز وحشتناکی به زمین بخورد و سرش آسیب ببیند. پس از آن متهم و دختر جوان با همان خودروی پراید متواری شدند.

ولیپور گودرزی ادامه داد: پس از اظهارات شاهد جنایت، بررسی و تجزیه‌های اطلاعاتی تیم جنایی آغاز و در این شاخه از تحقیقات تردد متهم در میدان امام خمینی شناسایی و توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد. این فرد در مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان بازجویی‌ها با اظهار ندامت و پشیمانی صراحتاً به قتل مرد جوان در محله پیروزی اعتراف کرد.

به گفته وی پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت پیدا کردند تا با اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند. همچنین با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->