چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴
سرخط خبرها

توزیع بسته حمایتی ویژه خبرنگاران در استقبال از ماه رمضان

  • کد خبر: ۲۴۱۸۸
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۰
توزیع بسته حمایتی ویژه خبرنگاران در استقبال از ماه رمضان
رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی از آماده‌سازی بسته‌های حمایتی ویژه خبرنگاران فعال در ماه‌های اخیر رسانه‌های استان در استقبال از ماه ضیافت الهی رمضان خبر داد
به گزارش شهرآرانیوز، عباس محمدیان  با اعلان این خبر افزود: بسته حمایتی ویژه‌ای شامل برخی ارزاق به همراه محصولات فرهنگی و موادضدعفونی‌کننده ویژه تقدیم رسانه‌ای‌های فعال در ماه‌های اخیر می‌شود.

وی با اشاره به عدم تحقق پوشش بیمه خبرنگاران، گفت: مقوله فرهنگ در کشور ما غریب و محجور است و بسیاری از خبرنگاران فعال در صحنه رسانه‌ها به عنوان تریبون‌سازان بی‌تریبون خودشان از حداقل حمایت‌ها و حتی بیمه تامین اجتماعی محرومند.

رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی افزود: اگر برای قلم قداست قائل هستیم و از اصحاب قلم انتظار داریم تا بنا بر مسئولیت اجتماعی خود صادقانه در کنار مردم و فعال در جبهه آگاهی‌بخشی و امیدآفرینی عمومی باشند و قلم خودشان را نفروشند لازم است برای امور حیاتی و تامین حداقل‌های معیشتی آنان نیز تدبیر کنیم.

وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر عزم در مساوات و کمک مومنانه اضافه کرد: ماه رمضان ماه انفاق و ایثار و تجلی احسان است و می‌طلبد تا علاوه بر افراد مستضعف و محروم جامعه برای بهبود زندگی اقشار فرهیخته و آبرومند اجتماعی که هرگز اهل بیان نیاز خودشان نبوده و همواره دردشان درد مردم است و متواضعانه صورتشان را با سیلی سرخ نگه می‌دارند، نیز چاره‌اندیشی کرد.

محمدیان وضعیت فعلی مطبوعات ورسانه‌های فعال را در سالیان اخیر و با تورم چندبرابری بهای کاغذ و سپس بحران کرونا، نگران کننده خواند و خواستار رسیدگی و حمایت عملی جدی متولیان امر و مسئولان نهاد‌های فرهنگی به دست‌اندرکاران سخت‌کوش این عرصه شد.

وی با بیان اینکه شعار حمایت از اصحاب فرهنگ و تبریک روز خبرنگار و تجلیل کلامی از این قشر ایثارگر کافی نیست، افزود: وقتی سخن از رسانه و مطبوعات می‌شود برخی افراد صرفا تعدادی از چهره‌های شاخص این عرصه را که بعضا دارای جایگاه‌های دیگر و حقوق و مزایای درخور هستند به ذهنشان متبادر می‌شود درحالیکه عمده خبرنگاران خط مقدم که زحمت اصلی انعکاس اخبار کنفرانس‌های خبری و پوشش رویداد‌ها را برعهده‌دارند فاقد حقوق ثابت و حق بیمه و مسکن و سایر حداقل‌ها هستند.

محمدیان بسته حمایتی مدنظر برای فعالان ساعی و فعال رسانه‌ای را شامل برخی کالا‌های حیاتی مانند برنج، مرغ، ماکارونی، روغن، حبوبات، رب گوجه فرنگی و نیز برخی اقلام حفاظت فردی و بهداشتی مانند صابون و ماسک و چند محصولات فرهنگی مانند کتاب، پویانمایی و صحیفه سجادیه اعلام کرد.
 
منبع:بسیج رسانه خراسان رضوی
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->