زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه

  • کد خبر: ۲۴۱۹۹۳
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه
رئیس پلیس راهور فراجا از زائران اربعین درخواست کرد تا با وسیله نقلیه شخصی به مرز‌های کشور بروند چراکه ظرفیت حمل و نقل عمومی محدود است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید تیمور حسینی در هشتادمین کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی اظهار کرد: در سال گذشته یک ماموریت بسیار خوبی (ماموریت اربعین) را در کمال نظم و انضباط و امنیت پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: بیش از ۸۰ هزار نفر از دستگاه‌های مختلف (۱۲ هزار نفر از پلیس) در ماموریت اربعین خدمات‌رسانی می‌کنند. همچنان مرز مهران پرترددین مرز بوده و بعد از آن شلمچه و خسروی است که باید طرح‌های ویژه ترافیکی را برای ساماندهی ترافیک در محور‌های منتهی به این مرز‌ها اتخاذ کنیم.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه به زائران توصیه می‌کنیم که حدالمقدور از وسایل نقلیه شخصی استفاده کنند چراکه ناوگان عمومی جوابگوی خیل عظیم زائران نیست، عنوان کرد: از مردم درخواست می‌کنم حتما در سامانه سماح ثبت کنند تا ما اطلاع درستی از حجم تردد زائران داشته باشیم.

حسینی بیان کرد: از شهروندان درخواست می‌کنیم هنگام استفاده از وسیله نقلیه شخصی قوانین رانندگی را رعایت کنند و در صورت خستگی استراحت کافی داشته باشند و عجله‌ای برای رسیدن نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود که پیک رفت زائران اربعین در روز‌های ۲۵، ۲۶ و ۲۷ مرداد باشد و در روز‌های ۴ و ۵ شهریور ماه هم شاهد پیک بازگشت زائران هستیم.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: موافق استفاده از تاکسی‌های اینترنتی برای جابه‌جایی زائران در جاده‌ها هستیم، اما باید نظارت کافی بر نوع خودرو و ایمنی آنها وجود داشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->