زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد در شرایط سالم برای شهروندان (۲۳ تیر ۱۴۰۴) مروری بر تاریخ کوچه «شهیدهاشمی‌نژاد ۱٠» مشهد | ماری خوابیده در کنار دیوار «بهره» شهردار مشهد مقدس: هرچقدر آموزش‌‌وپرورش توانمندتر باشد، آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمتر می‌شود مقدمات ورود نمایشگاه بین‌المللی مشهد به بورس فراهم شده است شلوغ‌بازار مشهد، همچنان شلوغ و پرهیاهو | بازار همدلی ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها سال ۱۴۰۴ از نظر تعداد روز‌های آلوده در مشهد منحصر‌به‌فرد خواهد بود انسداد ترافیکی یک‌ماهه در محور بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی و مترو مشهد در روز‌های برگزاری آزمون سراسری (۲۶ و ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در دو محور شهید کلانتری و شهید سلیمانی مشهد + علت افزایش زباله در مشهد طی سه‌ماهه اول ۱۴۰۴ | لزوم مشارکت بیشتر شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی در شهر
سرخط خبرها

۵۰ درصد دانش‌آموزان مشهدی هنوز برای سرویس مدرسه ثبت‌نام نکردند

  • کد خبر: ۲۴۲۰۵۸
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
۵۰ درصد دانش‌آموزان مشهدی هنوز برای سرویس مدرسه ثبت‌نام نکردند
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد در خصوص توزیع مقدماتی شرکت‌های سرویس مدارس در نواحی هفتگانه آموزش و پرورش مشهد و تبادکان توضیحاتی ارائه کرد.

مرتضی چایچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص مشکلات سرویس مدرسه، اظهار کرد: توزیع مقدماتی شرکت‌های سرویس مدارس در نواحی هفتگانه آموزش‌وپرورش مشهد و تبادکان انجام شده است و منتظر آمار برای تخصیص مدارس هستیم.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ اولین سال اجرای سرویس مدارس با آئین نامه جدید است، می‌گوید: بسیاری از اولیا به دلیل عدم اطلاع یا مشخص نشدن مدرسه فرزند خود یا محل سکونت شان امکان ثبت درخواست در سامانه سپند را نداشته‌اند و آمار فعلی ثبت‌نام شدگان در سامانه سپند حاکی از این است که فقط حدود ۵۰ درصد والدین تا به امروز موفق به ثبت‌نام شده‌اند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد ادامه می‌دهد: سازمان تاکسیرانی با انجام مکاتباتی از اداره کل آموزش‌وپرورش تقاضای اعلام لیست مدارس را داشته که تا‌کنون آماری دریافت نشده است همین امر اجرای این مرحله را تاکنون با تاخیر حدود ۱۰ روزه مواجه کرده است. در سال‌های پاندمی کرونا به دلیل برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی، ناوگان سرویس مدارس به صورت کامل پراکنده شد و رانندگان این بخش جذب سرویس‌های موازی مثل اسنپ، تپسی و سرویس ادارت شدند طبیعی است که بازسازی مجدد ناوگان مشمول زمان شود به همین دلیل در سال ۱۴۰۰ با ۷۰ درصد کمبود، در سال ۱۴۰۱ با حدود ۳۰ درصد و در سال ۱۴۰۲ با کمبود حدود ۱۰درصدی خودرو مواجه بودیم.

چایچی با اشاره به اینکه تاخیر در توزیع شرکت‌ها در سال گذشته نیز در مواجه با کمبود ناوگان بی تاثیر نبوده است، تصریح می‌کند: کارشناسی کرایه سرویس مدارس (بهای خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی) صورت گرفته و لایحه مربوطه تقدیم شورای شهر مشهد شده است که به‌زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی می‌افزاید: تا این تاریخ تعداد ۳۶ هزار و ۶۹ نفر از والدین در سامانه سپند ثبت‌نام کرده‌اند و تعداد ۳۳ هزار و ۸۴۷ دانش‌آموز نیز به عنوان متقاضی سرویس در سامانه ثبت شده است این تعداد بر اساس آمار سال‌های گذشته حدود ۵۰ درصد تقاضاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->