پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه ١۴ مرداد ١۴٠٣)| تا پایان هفته هوا در خراسان رضوی گرم است علت توقف مسافرگیری در ایستگاه متروی میدان ولی‌عصر(عج) تهران چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۳) تولیت آستان قدس رضوی: اتاق استاد بسیجی باید مأمن و پناه دانشجویان باشد همایش بسیج اساتید دانشگاه‌های کشور در مشهد برگزار شد برگزاری آزمون جذب ۱۰ هزار نیروی اداری برای دادگاه‌های صلح روش صحیح بغل کردن نوزاد و دادن او به فرد دیگر به چه صورت است؟ تعلیق فعالیت یک شرکت خدمات مسافرتی به دلیل گرانفروشی بلیت اربعین برای سالم ماندن در پیری چه باید کرد؟ حکم قصاص برای پسر هجده‌ساله‌ای که مادرش را به‌خاطر حرف مردم به قتل رساند + عکس آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی تا پایان امروز (۱۴ مرداد) خون دماغ یا خونریزی بینی از مشکلات شایع در گرمای تابستان است + چند راهکار درمان پسر جوان به قتل پدرش و راننده تاکسی اینترنتی اعتراف کرد اگزما چیست؟ + روش‌های ساده درمان اگزما و خارش پوست امتحانات جبرانی دانش‌آموزان از فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز خواهد شد | نمرات پایه دوازدهم به عنوان «سابقه تحصیلی» حساب نمی‌شود افزایش ۱۰۰ برابری جریمه مداخلات در حوزه پزشکی و زیبایی صلیب‌سرخ ارمنستان برای همکاری با هلال‌احمر ایران ابراز تمایل کرد درگیری عضلات پا در پیاده روی اربعین می‌تواند به دلیل وجود مواد زائد در بدن باشد  رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی: پیش‌بینی می‌شود در دولت چهاردهم، بیش‌ازپیش از ظرفیت نخبگان استفاده شود
سرخط خبرها

کدام نوع تن ماهی هم سالم و هم خوشمزه است؟

  • کد خبر: ۲۴۲۹۵۵
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
کدام نوع تن ماهی هم سالم و هم خوشمزه است؟
تن ماهی یک غذای خوشمزه، سریع و سالم است، اما تمام تن ماهی‌ها سالم نیستند در این مطلب نحوه تشخیص تن ماهی سالم و خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، تن ماهی یک ماده‌ی غذایی خوشمزه و مغذی و در دسترس است که هنگام کمبود وقت و نداشتن فرصت کافی برای آشپزی می‌تواند ناجی ما باشد. با تن ماهی می‌توان انواع غذا‌های خوشمزه و سریع را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. تن ماهی‌ها انواع و اقسام مختلف، چون کنسرو تن ماهی ساده، کنسرو ماهی تن با شوید، تن ماهی با روغن زیتون، کنسرو ماهی تن با فلفل و... دارند، اما کدام یک از انواع تن ماهی‌ها سالم‌تر است و کدام نوع تن ماهی را بهتر است مصرف نکنیم.

سالمترین نوع تن ماهی چیست؟

سالمترین نوع تن ماهی، تن ماهی در نمک است، این تن ماهی‌ها داخل آب نمک تولید می‌شوند و هیچ روغن افزوده‌ای در آنها وجود ندارد. این نوع تن ماهی‌ها که سرشار از پروتئین هستند، کم کالری بوده و برای افراد دارای رژیم کاهش وزن و افراد ورزشکار مفید هستند.


بهتر است تن ماهی‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم با احتیاط مصرف کنید:

تن ماهی در روغن زیتون

ترکیب ماهی و روغن زیتون برای بسیاری افرباد دلچسب است، اما معمولا کیفیت روغن زیتون‌هایی که با ماهی ترکیب می‌شوند، پایین است بنابراین توصیه می‌شود از مصرف این نوع تن ماهی‌ها اجتناب نمایید.

تن ماهی در روغن گیاهی

پرفروش‌ترین تنهای ماهی روغن‌های گیاهی دارند و این روغن‌ها کیفیت پایینی داشته و از دانه‌های تراریخته مثل آفتابگردان، ذرت، سویا، کانولا و... گرفته می‌شوند. این دانه‌های تراریخته موجب التهاب در بدن انسان شده و می‌توانند دلیل انسداد عروق و سرطان در بدن باشند.

تن ماهی طعم دار

تن ماهی‌های طعم‌دار معمولاً با طعم شوید یا فلفل در بازار ارائه می‌شوند، روغن‌های این تن ماهی‌ها هم از دانه‌های تراریخته گرفته می‌شوند و سبزیجاتی هم که در این تن ماهی‌ها استفاده می‌شوند، کیفیت پایینی دارند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->