به گزارش شهرآرانیوز، تن ماهی یک مادهی غذایی خوشمزه و مغذی و در دسترس است که هنگام کمبود وقت و نداشتن فرصت کافی برای آشپزی میتواند ناجی ما باشد. با تن ماهی میتوان انواع غذاهای خوشمزه و سریع را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. تن ماهیها انواع و اقسام مختلف، چون کنسرو تن ماهی ساده، کنسرو ماهی تن با شوید، تن ماهی با روغن زیتون، کنسرو ماهی تن با فلفل و... دارند، اما کدام یک از انواع تن ماهیها سالمتر است و کدام نوع تن ماهی را بهتر است مصرف نکنیم.
سالمترین نوع تن ماهی، تن ماهی در نمک است، این تن ماهیها داخل آب نمک تولید میشوند و هیچ روغن افزودهای در آنها وجود ندارد. این نوع تن ماهیها که سرشار از پروتئین هستند، کم کالری بوده و برای افراد دارای رژیم کاهش وزن و افراد ورزشکار مفید هستند.
ترکیب ماهی و روغن زیتون برای بسیاری افرباد دلچسب است، اما معمولا کیفیت روغن زیتونهایی که با ماهی ترکیب میشوند، پایین است بنابراین توصیه میشود از مصرف این نوع تن ماهیها اجتناب نمایید.
پرفروشترین تنهای ماهی روغنهای گیاهی دارند و این روغنها کیفیت پایینی داشته و از دانههای تراریخته مثل آفتابگردان، ذرت، سویا، کانولا و... گرفته میشوند. این دانههای تراریخته موجب التهاب در بدن انسان شده و میتوانند دلیل انسداد عروق و سرطان در بدن باشند.
تن ماهیهای طعمدار معمولاً با طعم شوید یا فلفل در بازار ارائه میشوند، روغنهای این تن ماهیها هم از دانههای تراریخته گرفته میشوند و سبزیجاتی هم که در این تن ماهیها استفاده میشوند، کیفیت پایینی دارند.
منبع: سلامت نیوز