قیمت امروز پول افغانی (شنبه پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۴) دادگاه طالبان عکاسی از زنان در عملیات‌های امداد به زلزله‌زدگان را ممنوع کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵/۲ ریشتر کنر در افغانستان را تکان داد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و هند در کافا ۲۰۲۵ توضیحات سخنگوی دولت درباره تاثیر خروج اتباع روی قیمت‌ها + فیلم معاون وزیر راه: بندر چابهار به شبکه ریلی سراسری متصل خواهد شد | افغانستان به آب‌های آزاد می‌رسد وزیر خارجه آلمان: انتقال پناهجویان افغانستانی تا پایان ۲۰۲۵ تکمیل می‌شود زلزله بخش‌های جنوب شرقی افغانستان را لرزاند (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) بقائی: موضوع آب یکی از دستورکار‌های ثابت مذاکراتی وزارت امور خارجه با طرف‌ افغانستانی است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: تا پایان سال باید ۸۰۰ هزار نفر دیگر از اتباع غیرمجاز از کشور خارج شوند شمار قربانیان زلزله افغانستان از مرز ۱۴۰۰ نفر گذشت (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر دادگستری با سرپرست سفارت افغانستان در تهران دیدار کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه یازدهم شهریورماه ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و تاجیکستان در کافا ۲۰۲۵ ۸۰۰ کشته و ۲۸۰۰ زخمی در زلزله افغانستان | نگاهی به پیام‌های مقامات کشور‌های همسایه و آمادگی‌ها برای کمک جمعیت هلال احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان کشور افغانستان اعلام آمادگی کرد پاکستان اخراج اتباع افغانستانی بدون روادید را آغاز کرد شمار جان‌باختگان زلزله افغانستان به بیش از ۸۰۰ نفر رسید (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم شمار جان‌باختگان زمین‌لرزه در شرق افغانستان به ۵۰۰ تن رسید (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران به افغانستان سفر می‌کند زمین‌لرزه نسبتا شدید جنوب‌شرق افغانستان را لرزاند | ۶ تن کشته و ۱۵ نفر زخمی شدند (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار معاون استاندار هرات: فساد می‌تواند باعث فروپاشی حکومت طالبان شود

  • کد خبر: ۲۴۲۹۹۵
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
هشدار معاون استاندار هرات: فساد می‌تواند باعث فروپاشی حکومت طالبان شود
معاون استاندار طالبان در استان هرات افغانستان به تازگی گفته است که من با ۱۰۰ هزار افغانی (۸۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) درآمد ماهیانه نمی‌توانم مایحتاج زندگی خود را برآورده کنم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهاجر فراهی، معاون استاندار طالبان در هرات می‌گوید، درحالی که نزدیک به ۱۰۰ هزار افغانی معادل (۸۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) حقوق می‌گیرد، اما بعد از پرداخت هزینه سوخت خودرو، مصارف سفر و هزینه‌های جاری زندگی هنوز مایحتاج زندگی برآورده نمی‌شود.

او در ادامه با استناد به هزینه‌های خود این سئوال را مطرح کرده است که پس چگونه برخی مقامات و مسئولان در ادارات افغانستان به این سرعت با حقوق ۲۰ یا ۳۰ هزار افغانی ماشین می‌خرند، ازدواج مجدد می‌کنند و ساختمان‌های سه و چهار طبقه می‌سازند؟

مهاجر فراهی فساد را تنها دلیل فروپاشی حکومت طالبان عنوان کرده است و از مقامات درخواست کمک کرده است.

او در ادامه گفته است که براساس اطلاعات منابع محلی، فساد گسترده‌ای در گمرکات، شهرداری‌ها و ادارات تحت حاکمیت طالبان در ولایت هرات جریان دارد.

این مقام طالبان افزوده است: مسئولان طالبان به گونه‌ای در دزدی و فساد دست دارند که باعث نارضایتی طالبان جنگجو شده و بین آنها اختلاف ایجاد شده است.

فراهی تصریح کرد: گذشت زمان در آینده ثابت خواهد کرد که جدیت برخی از جنگجویان طالبان جلوی فساد جاری را خواهد گرفت یا آنها نیز طعمه خواهند شد.

این درحالی است که در گذشته هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان نیز از اعضای این گروه خواسته بود که از امکانات دولتی برای اهداف شخصی استفاده نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->