توسعه 5G در دستور کار ویژه وزارت ارتباطات | استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات ضروری است جایزه ۲ میلیون دلاری اپل برای هک سیستم‌هایش! گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال
سرخط خبرها

رویداد روز ملی فناوری اطلاعات فردا (۱۶ مردادماه) برگزار می‌شود + محورهای رویداد

  • کد خبر: ۲۴۳۳۱۹
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
رویداد روز ملی فناوری اطلاعات فردا (۱۶ مردادماه) برگزار می‌شود + محورهای رویداد
رویداد روز ملی فناوری اطلاعات قرار است ۱۶ مردادماه برگزار شود و صنف فناوری اطلاعات قصد دارد مهم‌ترین چالش‌های خود را به اطلاع مسئولان دولتی حاضر در این رویداد برساند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی حکیم‌جوادی، رئیس سازمان نصر کشور، در نشست خبری رویداد روز ملی فناوری اطلاعات که دیروز در محل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات در زندگی روزمره انسان‌ها گفت: «شاید گمان شود که مبدع روز ملی فناوری اطلاعات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بوده است اما واقعیت این است که این فناوری آن‌چنان با زندگی ما درهم تنیده شده که امروز و هر روز، روز فناوری اطلاعات است.»

او همچنین گفت که از سال ۲۰۱۵ هر سال سومین سه‌شنبه سپتامبر، روز فناوری اطلاعات را در سطح جهانی جشن می‎‌گیرند.

سپس حکیم‌جوادی به دلایل تأخیر در برگزاری این رویداد پرداخت و گفت: «ازآنجاکه نمایشگاه الکامپ تازه به پایان رسیده بود، ضمناً برای حفظ حرمت دهه اول محرم و انتظار برای معرفی اعضای کابینه، درنهایت روز ۱۶ مرداد انتخاب شد.»

حکیم جوادی درباره حضور مدیران دولتی در این رویداد گفت: «اقتصاد ایران یک اقتصاد دولتی است، به همین دلیل حضور مدیران و مسئولان دولتی در رویداد روز ملی فناوری اطلاعات می‌تواند به انتقال بهتر دغدغه‌های فعالان صنفی به بدنه دولتی کمک کند. سال گذشته نیز حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در این رویداد منجر شد بند الحاقی تبصره ۳ ماده ۱۰۷ در قانون برنامه بودجه گنجانده شود که نقشی جدی برای سازمان نظام صنفی در بخش تحول دیجیتال سازمان‌ها در نظر گرفته است.»

تشکیل دبیرخانه دائمی رویدادهای فناوری اطلاعات

در ادامه مهرداد ذوالفقاریان، دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، نیز با بیان اینکه روز ملی فناوری اطلاعات را جشنی صنفی می‌دانیم، افزود: «از مسئولان دولتی برای حضور در مراسم دعوت کرده‌ایم. از همکاران صنفی هم می‌خواهیم در رویداد حاضر شوند و صدای خود را به گوش دولتی‌ها برسانند.»

دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران همچنین از تصمیم برای تشکیل کمیته و دبیرخانه‌ دائمی برای برگزاری رویدادهای صنف خبر داد و اعلام کرد سال‌ آینده، برای مراسم گرامیداشت این روز مهمانان خارجی حوزه فناوری اطلاعات به‌منظور انتقال تجارب و اعطای جایزه حکیم خوارزمی به چهره‌های شاخص حوزه فناوری اطلاعات دعوت می‌شوند.

رویداد روز ملی فناوری اطلاعات فردا (۱۶ مردادماه) برگزار شود + محورهای رویداد

تشریح چالش‌های صنعت IT 

حسام اسدی، عضو هیئت‌مدیره سازمان نصر تهران، نیز در این نشست درباره محورهای سومین مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات گفت: «سازمان نصر تهران به‌عنوان تشکلی صنفی همواره در جهت بیان دغدغه‌های اعضای خود به بخش‌های دولتی و حاکمیتی قدم برداشته است. در مراسم روز فناوری اطلاعات نیز سعی کرده‌ایم که با شناسایی دغدغه‌های اعضای صنف، محورهای این برنامه را در همین خصوص تنظیم کنیم.»

به گفته اسدی، پنج محور در رویداد امسال در نظر گرفته شده که عبارت‌اند از چالش‌های فیلترینگ برای کسب‌وکارهای‌ حوزه فناوری اطلاعات، الزامات و گواهینامه‌های متعدد به‌ویژه در حوزه افتا، چالش‌های حوزه منابع انسانی، چالش‌های مربوط به ارز، ثبت سفارش و تأمین کالا و مشارکت بخش خصوصی در نهادهای تصمیم‌گیرنده.

اسدی با تأکید به فیلترینگ گفت: «از منظر ما، فیلترینگ موجب شده که صنایعی مانند بازی‌سازی به‌شدت دچار آسیب و رکود شود. یکی از رسالت‌های ما به‌عنوان سازمان صنفی این است که صدای صنایع آسیب‌دیده باشیم.»

زرین‌بخش نیز موضوع مهاجرت نیروی انسانی را مهم‌ترین چالش امروز صنعت فناوری اطلاعات دانست و افزود: «مشکل آن‌قدر حاد شده که شرکت‌ها با تمامی سرمایه‌های مادی و معنوی مهاجرت می‌کنند.»

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز در بخش دیگری از این نشست، با بیان اینکه موضوع فیلترینگ یکی از مشکلات صنف است، افزود: «ما، به‌عنوان نهاد صنفی، سعی داریم در جلساتی که با شورای عالی فضای مجازی برگزار می‌کنیم، به راهکاری برای حل مشکل فیلترینگ برسیم تا هم دغدغه‌های حاکمیت هم کسب‌وکارها برطرف شود.»

دعوت از نامزدهای احتمالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

احسان زرین‌بخش، دیگر عضو هیئت‌مدیره نصر تهران و عضو کمیته برگزاری رویداد، نیز درباره محتوای رویداد امسال توضیح داد: «صنعت فناوری اطلاعات و به‌صورت کلی حوزه اقتصاد دیجیتال ایران درحال‌حاضر با چالش‌های متعددی از قبیل فیلترینگ و تخصیص ارز و مالیات‌‌های متعدد مواجه است و وزیری که برای چهار سال آینده تعیین می‌شود، نقش مهمی در حل چالش‌های این بخش دارد؛ به همین دلیل از تمامی افرادی که نامشان به‌عنوان گزینه‌های اصلی وزارت اعلام شده، دعوت کرده‌ایم که در رویداد حضور داشته باشند.»

به گفته زرین‌بخش، «قرار است ۶ نامزد احتمالی در قالب یک پنل، دغدغه‌ها و خواسته‌های صنف فناوری اطلاعات را بشنوند، به سؤالاتشان پاسخ دهند و برنامه‌های خود را نیز اعلام کنند.»

این عضو کمیته برگزاری افزود: «در فکر این هستیم که در سال‌های آینده، این رویداد را در قالب هفته فناوری اطلاعات سازماندهی کنیم.»

در ادامه نشست، علی حکیم‌جوادی اعلام کرد از رئیس‌جمهور برای حضور در رویداد روز ملی فناوری اطلاعات دعوت شده و از کانال‌های مختلف این دعوت پیگیری می‌شود.

به گفته رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، علاوه‌بر رئیس‌جمهور، از محمدرضا عارف، معاون اول و محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، نیز برای حضور در رویداد دعوت شده است.

۲۲ تیرماه در تقویم به‌عنوان روز ملی فناوری اطلاعات ثبت شده است. رویداد روز ملی فناوری اطلاعات امسال ۱۶ مردادماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در سالن نورالرضا برگزار می‌شود.

برای ثبت‌نام و حضور در این رویداد روی لینک کلیک کنید.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->