تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

تا ۱۰ سال آینده، حدود ۵۰ میلیون نفر در پیاده‌روی اربعین شرکت خواهند کرد

  • کد خبر: ۲۴۴۲۴۸
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
تا ۱۰ سال آینده، حدود ۵۰ میلیون نفر در پیاده‌روی اربعین شرکت خواهند کرد
معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما گفت: طی ۱۰ سال گذشته، شمار افرادی که به کربلا مشرف می‌شوند و در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند، دوبرابر شده است؛ اگر همین رقم برای ۱۰ سال آینده قابل‌بررسی باشد، رقمی حدود ۵۰ میلیون نفر را خواهیم داشت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن عابدینی امروز، ۲۰ مردادماه، در مراسم افتتاح موج اربعین رادیو زیارت که در صداوسیمای خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهار کرد: آنچه در کربلای سیدالشهدا(ع) گذشت، اگر طی این ۴۰ روز از سوی حضرت زینب(س)، امام‌سجاد(ع) و حضرت ام‌کلثوم(س) استمرار پیدا نمی‌کرد، حتماً وضعیتی که امروز از پیام قیام عاشورا وجود دارد، شکل نمی‌گرفت.

وی افزود: ثمره جهاد تبیینی که در این ۴۰ روز از کربلا تا شام اتفاق افتاده این است که امروز شاهد میلیون‌ها نفر هستیم که به کربلا مشرف می‌شوند. طی ۱۰ سال گذشته، شمار افرادی که به کربلا می‌روند و در پیاده‌روی شرکت می‌کنند دوبرابر شده است؛ اگر همین رقم برای ۱۰ سال آینده قابل‌بررسی باشد، رقمی حدود ۵۰ میلیون نفر را خواهیم داشت که بخش عمده‌ای از آن‌ها از شرق ایران خواهند بود.

عابدینی بیان کرد: ما امسال تلاش کردیم که برای به‌تصویرکشیدن این شور و آشنایی محبان اهل‌بیت(ع) و سالار شهیدان به مرز‌های ریمدان و میرجاوه و مرز‌های غربی از تمرچین و باشماق تا خسروی و مهران و همچنین چذابه و شلمچه تیم‌های خبری گسترده‌تری را اعزام کنیم. تلاش ما بر این بوده که در همه این مرز‌ها تیم‌های خبری مستقر شوند.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما ادامه داد: کاری که صداوسیما امسال انجام داد این بود که در تمامی مرز‌ها فیبر نوری کشید و در مرز مهران که ۶۰ درصد زائران از آن عبور می‌کنند، چندین خط تصویر به سراسر کشور منتقل کرد. باشماق و تمرچین دو، سه سال است که فعال شده؛ بنابراین تلاش داریم توزیع زائران به این دو مرز هم باشد.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی ۵۰ میلیونی در ۱۰ سال آینده باید توزیع شود تا دادن امکانات به زائران حسینی فراهم شود. باید برای استان‌های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی در سال‌های آینده فکری کرد. افرادی از کرمان، بندرعباس و بوشهر نیز اعزام می‌شوند؛ بنابراین تدابیری اندیشیدیم که در بین راه زمینه برای خدمات‌رسانی فراهم شود.

باید عشق و دلدادگی را در قاب تصویر به افکار عمومی برسانیم

عابدینی با بیان اینکه باید عشق و دلدادگی را در قاب تصویر به افکار عمومی برسانیم، عنوان کرد: امسال اربعین ویژگی خاص دیگری دارد و اینکه امت اسلامی و مقاومت اسلامی سوگوار شهدای بزرگی از شهید هنیه تا شهید فواد شکر است که هر دو به دست شقی‌ترین جنایتکاران گیتی شهید شدند. خونخواری و جنایت در ذات رژیم صهیونیستی است. امام (ره) فرمودند راه قدس از کربلا می‌گذرد، شاید بتوانیم این بینش امام (ره) را محقق کنیم، همان‎طور که بسیاری از بینش‌های ایشان محقق شده است.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما اضافه کرد: انسانیت در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به مسلخ برده می‌شود؛ بنابراین بی‌تردید جمهوری اسلامی ایران خونخواهی مهمان شهید خود را انجام خواهد داد، گرچه زمان، مکان، نوع، کیفیت و کمیت آن برای ما مشخص نیست، اما در تحقق آن تردیدی وجود ندارد. رهبر معظم انقلاب وعده دادند، وعده‎های رهبر از بدو انقلاب تاالان وعده‌های صادقی بوده که شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه رادیو زیارت پیش از این هم کار خودش را شروع کرده بود، تصریح کرد: حدود هفت، هشت سال از عمر رادیو زیارت گذشته، اما امسال در آستانه اربعین وارد هشتمین سال فعالیت رادیو زیارت می‌شویم. نیاز داریم حداقل یک فرستنده ۲۰۰ وات در مراکز استان‌ها راه‌اندازی و به تدریج این صدا به سراسر کشور و روستا‌ها نیز رسانده شود. معارف اهل بیت (ع) در کنار مناسک ایشان بسیار مهم است. مناسک به اندازه خود، اما معارف باید بیشتر ترویج شود. جهاد تبیین نیاز به معارف دارد و نسل جدید بیشتر باید به موضوع معارف توجه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->