توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واحد‌های اقامتی مشهد در انتظار بازگشایی حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۴۵۳۹
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
واحد‌های اقامتی مشهد در انتظار بازگشایی حرم مطهر رضوی
 فعالیت واحد‌های اقامتی در شهر مشهد بستگی به فعالیت و بازگشایی حرم مطهر رضوی دارد و طبیعتا هر زمانی که حرم مطهر بازگشایی شود، اولین مکانی که لازم است باز باشد، واحد‌های اقامتی رسمی است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، افزود: مطابق دستور و اطلاعیه‌ای که از طریق استانداری داده شد، واحد‌های اقامتی استان تعطیل بوده‌اند که این تعطیلی کماکان تا کنون ادامه داشته است، علت آن نیز در اطلاعیه ستاد ملی مبارزه با کرونا کشور شناسایی واحد‌های اقامتی به عنوان مشاغل پرخطر است.

 

یوسف بیدخوری خاطرنشان کرد: جلسات متعددی در مورد واحد‌های اقامتی برگزار و در آخرین جلسه اعلام شد واحد‌هایی که درخواست بازگشایی دارند، به اداره کل اعلام کنند که از مجموع ۲۳۸ هتل در استان تعداد محدود ۲۷ هتل تقاضای بازگشایی داشتند، این مطلب برای طرح در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان به استانداری فرستاده شده که هنوز تصمیمی در این مورد گرفته نشده است.

 

وی گفت: در حال حاضر واحد‌های اقامتی اجازه فعالیت نداشته و واحد‌های اقامتی در استان خراسان رضوی نیز فعالیتی ندارند.

 

بیدخوری افزود: در این زمینه نیز مکاتبات لازم انجام شده و در دستورالعمل شماره ۲ ادراه کل میراث فرهنگی و گردشگری برای بازگشایی به واحد‌های اقامتی ابلاغ و قید شده است که واحد‌های اقامتی برای بازگشایی ابتدا باید تقاضا دهند، سپس آمادگی لازم را لحاظ معاینه بهداشتی پرسنل داشته و مواد ضد عفونی‌کننده را تهیه کرده باشند.

 

وی در خصوص تصمیمات جدید برای بازگشایی واحد‌های اقامتی گفت: اگر در آینده واحد‌های اقامتی تصمیم به آغاز فعالیت بگیرند، باید پروتکل‌های بهداشتی که از سمت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت بهداشت در این زمینه ابلاغ شده است رعایت شود؛ ما همچنین منتظر تصمیم ستاد مقابله با کرونا استان هستیم تا به ما اعلام کرده و ما نیز به واحد‌های اقامتی اعلام کنیم.

 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، افزود: البته ما باید این آمادگی را داشته باشیم که اگر زمانی با بازگشایی و فعالیت واحد‌های اقامتی موافقت شد، حتما مسائل بهداشتی رعایت و شرایطی فراهم شود که سلامت زائران و پرسنل واحد‌های اقامتی دچار مشکل نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->