واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش: می‌دانم در کف آموزش‌وپرورش چه اتفاقاتی می‌افتد

  • کد خبر: ۲۴۵۳۹۴
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
  • ۱
وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش: می‌دانم در کف آموزش‌وپرورش چه اتفاقاتی می‌افتد
وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش ارتقای آموزش را در گرو حفظ منزلت معلم دانست و گفت: پیام جامعه فرهنگیان را از زبان نمایندگانشان کاملاً دریافت کردم که در کف آموزش‌وپرورش چه اتفاقاتی می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی با اشاره به دیدگاه رئیس‌جمهور نسبت‌به آموزش‌و‌پرورش، اظهار کرد: دکتر پزشکیان توانست الگوی جدیدی از تشکیل دولت را به جامعه ارائه بدهد که با حفظ چهارچوب‌های فکری نیز می‌توان چتری بر سر جامعه پهن کرد که همه طیف‌های فکری زیر آن قرار بگیرند.

وی درباره وضعیت حضورش در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طی دو روز گذشته، تقریباً با ۲۹۰ نماینده در کمیسیون‌ها با موضوعات مختلف آموزشی و پرورشی صحبت داشتیم که به لطف خداوند ارتباطات خوبی شکل گرفت و این موضوعات رصد شد.

گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش از نمایندگان مجلس خواست تا آموزش و پرورش به صورت مجموعه واحد دیده شود و به آن کمک کنند.

کاظمی خاطرنشان کرد: با حضور در مجلس، پیام جامعه فرهنگیان را از زبان نمایندگانشان کاملاً دریافت کردم که در کف آموزش و پرورش چه اتفاقاتی می‌افتد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، صدای معلمان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان را دلسوزانه به من منتقل کردند.

وی تاکید کرد: فصل مشترک دغدغه تمامی کمیسیون‌های تخصصی مجلس،‌موضوع ساماندهی نیروی انسانی و تغیین تکلیف نیروهای نهضتی و خرید خدمات بود.



وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت چهاردهم، تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه هفتم‌ توسعه را از دیگر اولویت‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی برشمرد و گفت: تحقق عدالت آموزشی، تاثیر سوابق تحصیلی، نصیب برابر آموزشی، کمبود فضاهای آموزشی، محتوای کتب درسی، اقتصاد آموزش و پرورش و ارتقای شان معلمان و جایگاه آموزش و پرورش از دیگر دغدغه‌های نمایندگان بود.

وی با ابراز رضایت از ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: پیش از این، زیرنظام‌های سند تحول نگاشته شده بود اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد، اما اکنون با ابلاغ نقشه راه سند می‌توان به تحقق و اجرای آن امیدوار بود.

کاظمی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه، مدرسه قوی شده است، تصریح کرد: سند تحول، مدرسه را نقطه اتکای دولت و ملت در رشد و پیشرفت کشور و کانون تربیت محله می‌داند.

وی تصریح کرد: بر این باوریم اگر آموزش بخواهد ارتقا پیدا کند، باید مبتنی بر حرمت، شأن، منزلت و مرجعیت معلمی باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهنگی بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
0
0
چارچوب صحیح و چهارچوب در این متن اشتباه است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->