توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعضای کمیسیون کشاورزی به اتفاق آرا به «نوری‌قزلجه» رای مثبت دادند

  • کد خبر: ۲۴۵۵۱۶
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶
اعضای کمیسیون کشاورزی به اتفاق آرا به «نوری‌قزلجه» رای مثبت دادند
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: نوری‌قزلجه از جمله وزرای پیشنهادی است که رای بالایی دارد و می‌تواند اعتماد نمایندگان مجلس را به خود جلب کند و اعضای کمیسیون کشاورزی هم به اتفاق آرا به او رای مثبت داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان فلسفی در آستانه برگزاری جلسات رای اعتماد به کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان رئیس جمهور، در ارزیابی خود از برنامه‌های «غلامرضا نوری قزلجه» وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: نظر من درباره وی کاملا مثبت است؛ وزیر پیشنهادی جهادکشاورزی جزو افرادی است که هم تجربه کار کشاورزی دارد و هم کشاورززاده و روستازاده است.

وی افزود: وزیر پیشنهادی جهادکشاورزی هم تحصیلات مرتبط با بخش کشاورزی دارد و هم وزارت جهاد کشاورزی را خوب می‌شناسد و در هم در این زمینه خوب کار کرده است.

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، پردیس، ری و شمیرانات بیان کرد: وزیر پیشنهادی جهادکشاورزی سه دوره در کمیسیون کشاورزی به عنوان نماینده مردم ایفای نقش کرده و اکنون برای هدایت این وزارتخانه معرفی شده است.

فلسفی خاطرنشان کرد: آقای نوری برنامه و نگاه تحولی خوبی دارد و از جمله وزرای پیشنهادی است که رای بالایی داشته و می‌تواند اعتماد نمایندگان مجلس را به خود جلب کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس خاطر نشان کرد: اعضای کمیسیون کشاورزی به اتفاق آرا به او رای مثبت داده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->