دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۳.۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دو عملیات بزرگ مرزبانی کشور کشف شد نشانه‌های گرمازدگی کدام‌اند؟ افزایش سقف حمایت بیمه‌ای برای بیماران خاص در سال ۱۴۰۴ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شیرخشک رژیمی فقط با تأیید پزشک معتمد عرضه می‌شود مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها در اربعین آسمان خالی، سد‌های خالی‌تر | ایران در مدار خشکسالی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و گرد و خاک در نقاط مختلف کشور زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری یک میلیارد ریالی به بهانه تور زیارتی در مشهد | زن جوان دستگیر شد

  • کد خبر: ۲۴۶۰۸۱
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
کلاهبرداری یک میلیارد ریالی به بهانه تور زیارتی در مشهد | زن جوان دستگیر شد
متهم که یک زن جوان است توانسته با تبلیغات گسترده در فضای مجازی اعتماد مال‌باختگان را به دست آورده و در ادامه از آنها مقادیری وجه دریافت کرده بود.

جلائیان | شهرآرانیوز؛ روز موعود فرارسید. همه، چمدان‌های خود را بسته و با خداحافظی از خانواده آماده حرکت شده بودند. هر شانزده نفر پیش از زمان حرکت در محل قرار حاضر شدند. خیلی زود، اما یک دلهره به دل همه آنها افتاد. از ساعتی که قرار بود زمان حرکتشان باشد گذشته بود، اما خبری از صاحب تور و اتوبوس نبود. 

زائران مدام شماره گوشی همراه صاحب تور را که زنی جوان بود می‌گرفتند یا به او پیامک می‌دادند، اما تلفن همراه صاحب تور در تمام این مدت خاموش بود. با وجود گذشت چند ساعت و تاریک شدن هوا، هیچ کدام از آنها نمی‌خواستند باور کنند که فریب خورده‌اند. به‌ویژه وقتی به یاد آوردند که زن جوان با ظاهر موجه به آنها گفته بود که صاحب یک تور دارای مجوز است و سفری خاطره‌انگیز برای آنها رقم خواهد زد.

روز بعد هر شانزده زائری که فریب این کلاهبردار را خورده بودند از این زن شکایت کردند. شکایتی که خبرش توجه سرهنگ محمد چراغ، جانشین فرمانده انتظامی مشهد را به خود جلب کرد. پلیس زیر نظر سرهنگ چراغ تحقیقات خود را درباره این پرونده آغاز کرد. مأموران پس از بررسی اظهارات تمامی مال‌باختگان متوجه شدند متهم که یک زن جوان است توانسته با تبلیغات گسترده در فضای مجازی اعتماد مال‌باختگان را به دست آورده و در ادامه از آنها مقادیری وجه دریافت کرده بود.

به دنبال این اطلاعات تحقیقات پلیس برای ردزنی این زن ادامه پیدا کرد تا اینکه مأموران دایره تجسس کلانتری آستانه‌پرست با جمع‌بندی اظهارات مال‌باخته‌ها و اشراف اطلاعاتی، موفق به ردزنی و در نهایت شناسایی متهم در مخفیگاهش شدند. در ادامه رسیدگی به این پرونده مأموران با هماهنگی مقام قضایی زن جوان را در اقدامی ضربتی دستگیر کردند.

زن جوان پس از دستگیری می‌کوشید با نمایش ظاهر یک زن آبرومند مأموران را مجاب کند که او را اشتباهی دستگیر کرده‌اند. تلاشی که می‌توانست موفق باشد اگر پلیس او را با تعدادی از مال‌باختگان عصبانی که به جای زیارت پیگیر دستگیری این کلاهبردار شده بودند روبه‌رو نمی‌کرد. متهم پس از رویارویی با مال‌باختگان به یک‌باره اعتراف کرد که تاکنون شانزده نفر را فریب داده و از آنها به بهانه هزینه سفر زیارتی، یک میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->