جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گاریدو همچنان به دنبال مهاجم خارجی

  • کد خبر: ۲۴۶۲۳۲
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹
گاریدو همچنان به دنبال مهاجم خارجی
سرمربی پرسپولیس همچنان به مهاجم خارجی فکر می‌کند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، انتقال علی قلی زاده و میلاد محمدی به پرسپولیس اگرچه برای هواداران این تیم بسیار شیرین خواهد بود، اما دلیل نمی‌شود که خوان گاریدو تیمش را کامل بداند.

 از این جهت که او به درویش اعلام کرده اگر بتواند شرایط این دو بازیکن ایرانی را در تیمش فراهم کند او می‌تواند تک سهمیه خارجی باقی مانده اش را به مهاجم خارجی اختصاص دهد. این در شرایطی است که درویش موافق این موضوع نیست و اعتقاد دارد تیمش بازیکنانی مثل امید عالیشاه و یاسین سلمانی را در اختیار دارد که می‌تواند با تغییر سیستم استفاده بهتری از آنها داشته باشد. در این میان نباید از ایجنت‌های نزدیک به گاریدو هم غافل شد. ایجنت‌هایی که خیلی علاقمند هستند تا یک مهاجم خارجی گران قیمت به پرسپولیس آورده و به نوعی جیب خودشان را هم پر کنند. مسئله‌ای که مدیریت باشگاه پرسپولیس هم به آن پی برده است.

از سوی دیگر کمتر کسی فکر می‌کرد پرسپولیس با گاریدو بعد از سال‌ها تغییر سیستم داده و با دو مهاجم بازی کند. پرسپولیس چه در زمان برانکو و چه در زمان یحیی گل محمدی و اوسمار همواره با سیستم ۱-۳-۲-۴ بازی می‌کرد و در این سیستم یک مهاج در نوک توسط سه بازیکن از عقب و کناره‌ها ساپورت می‌شد. اما گاریدو اعتقاد دارد آل کثیر و علیپور می‌توانند یک زوج خوب را تشکیل دهند در حالی که دستیاران ایرانی او نظرشان این است، چون هر دو مهاجم با یک سبک بازی می‌کنند بهتر است یکی از آنها در نوک باشد و یاسین سلمانی پشت آنها بازی کند.

گاریدو فعلا قصد تغییر تفکرش را ندارد و می‌خواهد در تبریز هم از زوج عیسی و علیپور استفاده کند. زوجی که در بازی با ذوب آهن موفق عمل نکردند و اگر در تبریز هم ناکام باشند آن وقت ممکن است پرسپولیس از هفته سوم با یک مهاجم نوک به میدان رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->